Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Κόκκινος ξανά!

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΒΑΛΒΕΡΔΕ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού! Πριν από λίγο έκλεισε η συμφωνία με τον 46χρονο τεχνικό, ο οποίος επιστρέφει στο λιμάνι για να οδηγήσει και πάλι την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όπως είχε υποσχεθεί την Παρασκευή ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η διοίκηση του Ολυμπιακού κινήθηκε άμεσα και δεν χρειάστηκε περρισότερο από ένα εικοσιτετράωρο για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Έβαλντ Λίνεν.

Ο Βαλβέρδε ήταν ο μεγάλος στόχος του Μαρινάκη, που μαζί με τους Σωκράτη Κομινάκη και Ντάρκο Κοβάσεβιτς ταξίδεψαν το Σάββατο στη Βαρκελώνη και έφτασαν στη συμφωνία, μετά τη συνάντηση που είχαν το απόγευμα με τον Βάσκο τεχνικό και τον μάνατζερ του, Ινιάγκι Ιμπάνιεθ και κράτησε για περίπου 1,5 ώρα.

«Ό,τι ζητήσεις»

Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις που είχε ο 46χρονος τεχνικός, τελικά πείστηκε και επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων», καθώς έλαβε όλες τις διαβεβαιώσεις από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, που του ανέλυσε τα σχέδια που έχει για την ομάδα.

Μάλιστα, ο Μαρινάκης φέρεται να είπε στον Βάσκο «έλα στην ομάδα και θα έχεις ό,τι ζητήσεις». Δέσμευση που αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, καθώς και μια σειρά από άλλα ζητήματα, που καθιστούν πανίσχυρο τον προπονητή.

Μάλιστα, λέγεται πως έγινε η πρώτη κουβέντα για τις μεταγραφές που θα γίνουν και ο προπονητής θα είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τους παίκτες, που θα αποκτηθούν.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαλβέρδε θα υπογράψει τελικά συμβόλαιο 2 ετών (και όχι για 1+1 χρόνο), ενώ την Δευτέρα αναμένεται στην Ελλάδα, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές και άμεσα να πιάσει δουλειά.

Μαζί του θα φέρει και τους συνεργάτες του Γιόν Ασπιάθου και Χοσέ Ποθάνκο, οι οποίοι δούλεψαν στον Ολυμπιακό και στην προηγούμενη θητεία του 46χρονου τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: