Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Στους Ρεντ Μπουλς υπέγραψε ο Μάρκες


Οι "Ρεντ Μπουλς" της Νέας Υόρκης ολοκλήρωσαν τη δεύτερη μεγάλη μεταγραφή τους, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας του Μεξικού, Ράφαελ Μάρκες. Μετά την απόκτηση του Τιερί Ανρί, τον περασμένο μήνα, η διοίκηση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα κι όπως αναφέρεται στο σχετικό κείμενο "...ο Μάρκες υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο κι αποτελεί τον τρίτο ποδοσφαιριστή που επιλέχθηκε".

Ο Κολομβιανός, Χουάν Πάμπλο Ανχελ και ο Ανρί είναι οι άλλοι δύο παίκτες, των οποίων οι απολαβές ξέφυγαν από τα δεδομένα του συλλόγου. Ο Μάρκες, ο οποίος μπορεί να παίξει με επιτυχία και στη μεσαία γραμμή, πέρασε τα τελευταία 7 χρόνια στη Μπαρτσελόνα, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί και στη Μονακό. Ο 31χρονος έλυσε τη συνεργασία του με τους Καταλανούς το περασμένο Σάββατο.

"Ο Ράφαελ με τις κινήσεις του επέδειξε στο σύλλογο ένα υψηλό επίπεδο και σίγουρα είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο", τόνισε με δήλωσή του ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομάδας, Ντίτμαρ Μπεϊερσντόρφερ. Από την πλευρά του ο έμπειρος άσος, ο οποίος είχε προτάσεις από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του: "Το να έρθω στη Νέα Υόρκη και να παίξω στο αμερικανικό πρωτάθλημα ήταν μία πρόκληση που δεν μπόρεσα να αρνηθώ. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τους Ρεντ Μπουλς στα παιχνίδια των πλέι οφ αυτής της περιόδου και στα επόμενα χρόνια να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα".

Η επίσημη παρουσίαση του διεθνή Μεξικανού (94 φορές) και αρχηγού της εθνικής ομάδας από το 2002, θα γίνει αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: