Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Άκοπα στους «16» η Βίλα!! (video)

Με το καταπληκτικό γκολ του Κάρλες Χιλ (51’) και του Αντρέας Βάιμαν, η Άστον Βίλα νίκησε άνετα την Μπόρνμουθ με σκορ 2-1 και πανηγύρισε την πρόκρισή της στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας! 
Οι «χωριάτες» αν και καλύτεροι από την αρχή του αγώνα δεν μπόρεσαν να βρουν επιθετικές λύσεις στο πρώτο ημίχρονο. Όλα αυτά μέχρι το 51’, τότε δηλαδή που ο νεοαποκτηθείς Κάρλες Χιλ με ένα ασύλληπτο σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι» της εστίας της Μπόρνμουθ, ανοίγοντας το σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι σάστισαν και πάνω που είχαν αρχίσει να παίρνουν τα πάνω τους, «έπεσαν» αγωνιστικά. Οι «χωριάτες» επωφελήθηκαν από το… μπλοκάρισμά των αντιπάλων και «κλείδωσαν» την πρόκριση στο 81’ με το τέρμα του Βάιμαν. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες της Μπόρνμουθ ήταν να μειώσουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον  Γουίλσον.
Μια τέλεια μέρα, λοιπόν, για τη Βίλα, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με την ανακοίνωση της παραμονής του Φαμπιάν Ντελφ έως το καλοκαίρι του 2019.





Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άστον Βίλα: Γκίβεν, Χάτον, Οκόρε, Κλαρκ, Ρίτσαρντσον, Μπακούνα, Κλέβερλι, Σάντσες, Χιλ (87' Γουέσγουντ), Βάιμαν, Μπεντεκέ.
Μπόρνμουθ: Καμπ, Σμιθ, Έλφικ, Κουκ, Χαρτ (60’ Φράνσις), Στάνισλας (79’ Ρίτσι), Άρτερ, Ο’Κέιν, ΜακΝτόναλντ, Φρέισερ, Κερμοργαντ (60’ Γουίλσον).



*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: