Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ένα κρυστάλλινο 7Χ3=21, όταν…!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος αναλύει στο blog του στο gazzetta ένα νικηφόρο σερί και κάνει συγκρίσεις με τους άλλους. 
Ένας από τους λόγους που ο Ολυμπιακός παίρνει το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο εδώ και τόσα χρόνια, είναι κι αυτός: μπορεί αυτή η ομάδα να κάνει ένα μεγάλο σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων και να βγει μπροστά, ακόμη και όταν δείχνει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Ο Ολυμπιακός λοιπόν αμέσως μετά την απώλεια πέντε βαθμών μέσα σε τέσσερις ημέρες μέσα στο Καραϊσκάκη (1-2 από ΠΑΟΚ και 2-2 με ΠΑΣ) «απάντησε» με εφτά σερί νικες! Κέρδισε στη Λιβαδειά, στην Καλλονή, στην Ξάνθη, στον ΟΦΗ, αλλά και τον Πανιώνιο, τον Πλατανιά και τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Οκέϊ, δεν κυρίευσε τα κάστρα, αλλά π.χ. στην Ξάνθη οι ΠΑΟΚ και ΠΑΟ έφυγαν με τεσσάρες, στην Καλλονή ο Παναθηναϊκός έχασε, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε φέρει 1-1 στο ΟΑΚΑ με τυπικά γηπεδούχο το Λεβαδειακό.
Με αυτό το 7Χ3=21 ο Ολυμπιακός είναι πρώτος επί τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές, στο +2 από τον ΠΑΟΚ, από εκεί που είχε μείνει πίσω του πέντε πόντους. Κι από εκεί που είχε ένα πόντο πίσω του τον Παναθηναϊκό, τώρα τον έχει στους -8…
Κι είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι αυτό το 7Χ3=21 είναι κρυστάλλινο. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε την…τρίχα έστω μίας από αυτές τις εφτά υπερπολύτιμες νίκες. Ο Ολυμπιακός τις κατέκτησε βάζοντας 19 πεντακάθαρα γκολ.
Δεν υπάρχει υπόνοια οφσάϊντ για κανένα.
Τα δύο πέναλτι (μέσα στα 19 γκολ) ήταν ξεκάθαρα.
Δεν υπήρξε περίπτωση να μη δοθεί πέναλτι σε αντίπαλο.
Δεν υπήρξε ακύρωση κανονικού γκολ αντίπαλου.
Δεν υπήρξε περίπτωση να βγει αντίπαλος του Ολυμπιακού σε θέση γκολ και να σηκωθεί το σημαιάκι για ανύπαρκτο οφσάϊντ (μία υποψία υπήρχε σε φάση του Καπέλ του Παναιτωλικού, αλλά αποδείχθηκε τηλεοπτικά ότι δεν ήταν).
Δεν αποβλήθηκε κανένας παίκτης αντίπαλου του Ολυμπιακού.
Δεν υπήρχε περίπτωση αποβολής κάποιου παίκτη του Ολυμπιακού.
Κι επειδή δεν υπήρχε τίποτα απ΄ όλα αυτά, κάποιοι μέσα στην αδυναμία τους να βρουν «κάτι» να πουν γι΄ αυτό τον ενάμιση μήνα των σερί νικών του Ολυμπιακού, προσπάθησαν να βρουν δήθεν επιθετικά φάουλ η, φάουλ που δήθεν δεν ήταν...
Και γιατί μιλάω για κρυστάλλινο σερί του Ολυμπιακού; Γιατί στο ίδιο διάστημα…
Ο Πλατανιάς ισοφάρισε τον Ολυμπιακό με γκολ οφσάϊντ.
Δεν αποβλήθηκαν οι Μπέρτος και Σολτάνι της Ξάνθης κι ο Γοδόϊ του Παναιτωλικού στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.
Η Κέρκυρα δεν ισοφάρισε στην Τούμπα λόγω ενός…λάθος του επόπτη.
Ο Λεβαδειακός έφαγε το πρώτο γκολ από τον ΠΑΟΚ σε φάση που ξεκίνησε από οφσάϊντ.
Ο Πανιώνιος έχασε στην Τούμπα από ένα πέναλτι ανύπαρκτο.
Ο Λεβαδειακός έχασε στη Λεωφόρο με γκολ οφσάϊντ.
Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας…

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: