Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Φαν Ντερ Σααρ: Μέχρι τα 40 ...


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Διατεθειμένος να συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά το τέλος της φετινής χρονιάς δηλώνει ο Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρόλο που στο τέλος της σεζόν θα έχει κλείσει τα 39, δε θεωρεί απαραίτητο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Το συμβόλαιο του Φαν Ντερ Σαρ με τους «κόκκινους διάβολους» ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο ο ίδιος σκοπεύει να μην «κρεμάσει τα γάντια του», αν αποδειχθεί μέσα στη χρονιά πως μπορεί ακόμα να προσφέρει.

«Δεν ξέρω αν αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά», σημείωσε, μιλώντας σε αγγλικά Μέσα, και εξήγησε πως «θα περιμένω δω πως θα εξελιχθεί η φετινή σεζόν πριν αποφασίσω».

«Είναι σκληρή η στιγμή που αποφασίζεις να αποσυρθείς. Παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφαση το αν αγωνίζεσαι σε μεγάλη ομάδα και ότι εγώ αγωνίζομαι σε μια τέτοια το κάνει ακόμα πιο δύσκολο», τόνισε ο Φαν Ντερ Σαρ και αποκάλυψε πως «είναι κάποια στοιχεία που θα με οδηγήσουν στο να καταλήξω, όπως το αν θα απολαμβάνω ακόμα το παιχνίδι ή το αν ο σύλλογος εξακολουθεί να με θέλει».

Υπογράμμισε, δε, πως καταλαβαίνει το ότι ο προπονητής σκοπεύει να δώσει χρόνο φέτος στον Φόστερ, αφού «πρέπει να κοιτάξει και το μέλλον» και τόνισε πως «δικός μου στόχος είναι να αγωνιστώ σε όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: