Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

750.000 ευρώ εισπράττει ο Άρης από την υπόθεση Βιτόλο

Τώρα εξηγείται η κωλυσιεργία της Ρασίνγκ Σανταντέρ στην υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο και οι λόγοι για τους οποίους ο ισπανικός σύλλογος προσπάθησε να αποτρέψει την μεταγραφή του ισπανού μέσου στον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια, μέσα από αυτή τη μεταγραφή θα κερδίσει ακόμη και ο Αρης, καθώς ένας όρος στη συνεργασία των κίτρινων με την Ρασίνγκ Σανταντέρ προβλέπει να εισπράξει ο Αρης το ποσό των 750.000 ευρώ!
Αυτό επιβεβαίωσε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Μετρόπολις".

"Επειδή το τελευταίο διάστημα ακούω πολλά από διάφορους ηλίθιους. Καταρχήν, εμείς δεν προσπαθήσαμε ώστε να μην πάει ο Βιτόλο σε άλλη ομάδα. Είχαμε συμφωνήσει εξάλλου με την Σανταντέρ ότι σε περίπτωση που πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, η Ρασίνγκ θα μας αποζημιώσει με το ποσό των 750.000 ευρώ. Αυτός είναι ο λόγος που δεν τον αποδέσμευε ως τώρα. Μάλιστα περίμενε να εισπράξει χρήματα από την πώληση ενός παίκτη", είπε αρχικά ο Γιάννης Κόντης και διέψευσε τις πληροφορίες ότι προσπάθησε να εμποδίσει την μεταγραφή του Βίκτορ Βιτόλο στον ΠΑΟΚ.

"Αντιθέτως, εμείς θέλαμε να εισπράξουμε αυτό το ποσό, από τη στιγμή που δεν θέλαμε τον Βιτόλο. Του είχαμε καταθέσει πρόταση, δεν μας απάντησε και από εκείνη τη στιγμή για μας είχε τελειώσει. Ο άνθρωπος που προσπάθησε να μπλοκάρει τη μεταγραφή ήταν ο πρόεδρος της Σανταντέρ, ούτως ώστε να μην πληρώσει το ποσό των 750.000 ευρώ σε μας. Μιλήσαμε ήδη με τον ισπανικό σύλλογο και πλέον κανονίζουμε τον τρόπο με τον οποίο θα εισπράξουμε τα χρήματα".

Ο Γιάννης Κόντης αναφέρθηκε μάλιστα και στο θέμα του Τόνι Κάλβο, τονίζοντας ότι "υπάρχει οριστική συμφωνία μαζί του για την επέκταση του συμβολαίου του, έχει ήδη υπογράψει. Πλέον θέλουμε να τελειώσει θετικά και το θέμα του Ντάρσι Νέτο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: