Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Στην Εθνική Ανδρών ο Παπανικολάου

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο MVP του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του αργυρού με την Εθνική Εφήβων στο Μουντομπάσκετ έμαθε στο αεροδρόμιο ότι κλήθηκε από τον Γιόνας Κασλάουσκας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις γι’ αυτήν την εξέλιξη.

"Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη τιμή για μένα αυτή η κλήση. Τα συναισθήματα; Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα, θα προσπαθήσω όσο μπορώ περισσότερο για να δικαιώσω την επιλογή του τεχνικού επιτελείου".

Οπως είναι φυσικό, ο φόργουορντ του Αρη είναι εξαιρετικά κουρασμένος μετά από περίπου ένα μήνα συνεχών υποχρεώσεων, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να τον πτοεί: "Κούραση υπάρχει. Θα ήταν ψέμα, αν έλεγα κάτι διαφορετικό. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η πρόσκληση στην Εθνική Ανδρών, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να ανταποκριθώ, ότι θέλω να βοηθήσω. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω όχι σε μια τέτοια κλήση. Νομίζω ότι κανείς δεν θα μπορούσε. Είναι πολύ μεγάλη τιμή".



Δεν υπάρχουν σχόλια: