Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Τουρέ στο στόχαστρο της Μ. Σίτι

Μετά την απόκτηση του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, η Μάντσεστερ Σίτι του Μαρκ Χιουζ έβαλε στο στόχαστρο της ακόμα έναν «κανονιέρη» αυτήν την φορά για την θωράκιση της άμυνας της.

Ο λόγος για τον Κόλο Τουρέ, τον οποίο τα αγγλικά ΜΜΕ θέλουν να αποχωρεί από την προετοιμασία της Άρσεναλ στην Αυστρία για να ξεκινήσει συζητήσεις με τους Μανκούνιανς. Ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν σιβυλλικός στις δηλώσεις του για τον Αφρικανό την Δευτέρα θα δούμε τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες», αρκέστηκε να πει) αλλά όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα ντυθεί στα γαλάζια, με τους Λονδρέζους να βάζουν στα ταμεία τους 16 εκατομμύρια λίρες από την παραχώρηση του.

Τον Γενάρη, οι «πολίτες» είχαν προσπαθήσει ξανά να κάνουν δικό τους τον παίκτη, και λίγους μήνες αργότερα η επιμονή τους και τα ατελείωτα δολάρια των Αράβων ιδιοκτητών φαίνεται πως αποδίδουν. Η Μάντσεστερ Σίτι είδε πρόσφατα τις προτάσεις της για τον Τέρι της Τσέλσι και τον Λεσκότ της Έβερτον να βρίσκουν σε τοίχο ενώ η «Parisien» έγραψε την Τρίτη πως υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον και για τον Φιλίπ Μεξές της Ρόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: