Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Συνέντευξη Μαλεζά


Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που ευτυχώς εμείς το κάναμε εύκολο μετά το 2-0 και ήταν καλό το τρίποντο για την συνέχεια για να διατηρήσουμε την διαφορά μας από τους διώκτες μας εν όψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος και να πετύχουμε τους στόχους μας. Σε ένα παιχνίδι όπου πήραμε τους τρεις βαθμούς σε αντίθεση με το προηγούμενο στην Καβάλα όπου ήμασταν πολύ καλύτεροι αλλά μας έλειψε το γκολ».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ: «Δυστυχώς το ξεκίνημα της χρονιάς δεν ήταν αυτό που θέλαμε έχοντας κάποια ατυχή αποτελέσματα. Η προσπάθεια όμως που κάναμε στην συνέχεια μας σταθεροποίησε στην 3η θέση και ελπίζω για κάτι καλύτερο στην συνέχεια. Σίγουρα βέβαια έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο αποκλεισμός μας από την Χέρενφεν στον δρόμο προς τους ομίλους του Europa League τον οποίο δεν μπορέσαμε να τον ξεπεράσουμε τόσο γρήγορα όσο θα θέλαμε για έναν καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Είχαμε ωστόσο και πολλούς τραυματισμούς που σίγουρα δυσκόλεψαν το έργο του προπονητή μας».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Το Κύπελλο Ελλάδος και η κατάκτησή του είναι ένας στόχος μας που θέλοντας και μη τον έχουμε στο μυαλό μας. Πρώτα από όλα όμως στον θεσμό υπάρχει το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για έναν στόχο που μας ενδιαφέρει ενώ στο πρωτάθλημα αρχικά η παρουσία μας στα πλέι οφ θα ψάξουμε το κάτι καλύτερο. Εκεί όπου πέρσι δεν είχαμε καθαρό μυαλό και ξεκινήσαμε όπως και το ότι έγινε με τον Πάμπλο Γκαρσία και δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Φέτος θα πρέπει να δούμε τα λάθη που θα έχουμε κάνει μέχρι εκείνο το σημείο για να πετύχουμε όμως είπα το κάτι παραπάνω».

Για την παρουσία του Φερνάντο Σάντος: «Για την Ελλάδα το να κάθεται ένας προπονητής για 3η συνεχόμενη χρόνιά στον πάγκο μιας ομάδας είναι κάτι το περίεργο σε αντίθεση με το εξωτερικό. Στα πρώτα δύο χρόνια δεν μπορεί να κάνει θαύματα και να κατακτηθεί οπωσδήποτε κάποιος τίτλος. Χρειάζεται υπομονή, αρκετή δουλειά και σωστές επιλογές και ελπίζω και θεωρώ ότι θα μας βγει σε καλό. Όσο για την διοίκηση της ΠΑΕ σε αυτήν βρίσκονται άνθρωποι που ξέρουν από ποδόσφαιρο και την κατάσταση των αποδυτηρίων γιατί ήταν και αυτοί ποδοσφαιριστές κάτι το σημαντικό».

Για την στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ένα κομμάτι της ομάδας και μάλιστα σημαντικό. Έχοντας 10.000 κόσμο στην Καβάλα είναι πολύ δύσκολο να το κάνει άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Δείχνει την αγάπη του κόσμου την οποία την έχουν καταλάβει όλοι στην ομάδα και ελπίζω με τον καιρό να του δώσουμε χαρά με έναν τίτλο που θα τον θέλανε όλοι αν και σίγουρα θα ήταν χαρούμενοι και με μια έξοδο της ομάδας στο Champions League. Ότι καλύτερο όμως ας έρθει».

Για το Μουντιάλ: «Ποιος ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε να συμμετάσχει σε ένα Μουντιάλ κάτι που αποτελεί όνειρο όλων. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να ευχηθώ υγεία για όλους στην ομάδα του ΠΑΟΚ και σε όλον τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: