Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Λευκή ισοπαλία για Τσέλσι

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Μπέρμιγχαμ και Τσέλσι στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της Boxing Day. Οι μπλε είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Τζο Χαρτ που κράτησε την ομάδα του αήττητη για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι. Χωρίς νικητή και γκολ και η αναμέτρηση της Φούλαμ με την Τότεναμ.

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Τσέλσι άφησε 2 βαθμούς στο Σεντ Αντριους, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Μπέρμιγχαμ στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της Boxing Day.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τζο Χαρτ ο οποίος κατάφερε να κρατήσει... άσφαιρη την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι για πρώτη φορά μετά από 34 αναμετρήσεις! Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων νίκησε τόσο τον Ντάνιελ Στάριτζ όσο και τον Φρανκ Λάμπαρντ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και ο Πετρ Τσεχ είδε το γκολ του Τσούτσο Μπενίτεθ να ακυρώνεται ως οφσάιντ και απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σεμπάστιαν Λάρσον.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Φλοράν Μαλουντά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89ο λεπτό και αύξησαν στους 5 βαθμούς τη διαφορά τους από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αγωνίζεται την Κυριακή (27/12).

Δεν υπάρχουν σχόλια: