Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Χαμόγελα για Γκερέιρο


Ο Γκερέιρο σε μία προσπάθειά του κόντρα στη Skoda Ξάνθη Ευχάριστα ήταν τα νέα από την κατάσταση του Ρότζερ Γκερέιρο, μετά τις τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Η υγεία του μέσου της ΑΕΚ έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου αναφέρουν πως αν συνεχίσει έτσι, σύντομα θα καταφέρει να επανέλθει σε ρυθμούς προπόνησης.

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος με Πολωνικός διαβατήριο είχε συζήτηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Βασίλη Δημητριάδη, από τους οποίους ζήτησε 10ήμερη άδεια προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του. Η απάντηση που έλαβε ήταν θετική και έτσι θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις αρχές Μαρτίου.

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της Ένωσης για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα. Το πρώτο μέρος του προγράμματος είχε ασκήσεις στο γήπεδο και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν δίτερμα. Οι Νέμεθ και Φροξυλιάς συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα υπό τις οδηγίες του Πανταζή.

Τέλος, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας για το φιλικό παιχνίδι Σουηδία-Ουαλία, ενώ ο Σανέλ Γιάχιτς κλήθηκε στην Εθνική Βοσνίας, για την αναμέτρηση Σαουδική Αραβία-Βοσνία. Αμφότεροι θα αναχωρήσουν στις 28 Φεβρουαρίου και θα επιστρέψουν στις 4 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: