Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Κόκκαλης


Ο Σωκράτης Κόκκαλης στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ όπου είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του για τα θέματα της βίας συζητώντας προτάσεις που θα καταθέσει ο Ολυμπιακός στην σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας με τον ΓΓΑ Μπιτσαξή για τα θέματα της βίας. Προπονήθηκε ο Μέλμπεργκ, εκτός ο Ζαϊρί.

Αμέσως μετά ο Κόκκαλης μετέβη μαζί με τους Λούβαρη και Γιαννίκο στην σύσκεψη της Λίγκας. Εξάλλου δημιουργήθηκε τριμελής επιτροπη με τους Ρογκόπουλο, Τσιρώνη, Κουντούρη που θα ασχολείται με θέματα βίας και ασφάλειας στο Καραισκάκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μέλμπεργκ προπονήθηκε κανονικά και την Πέμπτη και λόγικά θα είναι στην διάθεση του Μπάντοβιτς για το ματς με τον Εργοτέλη. Εκτός έμεινε και πάλι ο Ζαιρί για προληπτικούς λόγους, αναμένεται όμως την Παρασκευή να προπονηθεί και να τον έχει μαζί του για το Ηρακλειο ο τεχνικός του ΟΛυμπιακού στην αποστολή που θα ανακοινώσει μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής.

Η αποστολή του Ολυμπιακου΄θα αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα για το Ηράκλειο ενώ το βράδυ της Παρασκευής θα βρεθουν στην εκδήλωση της Θύρας 7 Σητείας οι Γκαλέτι, Μώραλης και Σιμάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: