Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ:ΑΝΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΗΤΤΑ

Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdPavt25kneQIAN42dwlwoJN3e6_WuhGFNUob7C3wAvyMiPX2OaQ7TxSC2TcBxaVpBV92VLUkmUKNgoBHmUlBh-YumMUAzNpeR0YTY_IRGKbzSgKLlsdtXwa47VS97GqVwNKZ1YKXIXRE/s320/__piso%5B1%5D.jpg

Η Αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό:Φερνάντες, Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Σαρακατσάνος, Ιωαννίδης, Λέκι, Mάρτος, Eπστάιν, Ριμόλντι, Γκαρσία, Mάρα, Koμπαγιάσι, Mιλάνo, Ηλιάδης, Παπαστεριανός, Κονέ, Γιάντσης.

ANAKOINΩΣΗ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό μετά τον ορισμό του κ. Παμπορίδη ως διαιτητή του κρισιμότατου αγώνα του Σαββάτου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Με το άκουσμα της είδησης του ορισμού του κ. Παμπορίδη και των Βοηθών του στην αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Λεβαδειακό, όλη η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ αισθάνθηκε παγωμάρα , αφού ήρθαν στο μυαλό μνήμες και εικόνες του πρόσφατου παρελθόντος.
Εχοντας φθάσει σε οριακή καμπή του Πρωταθλήματος, θεωρούμε ότι (αυτήν τη φορά) ο κ. Παμπορίδης και οι Βοηθοί του θα σεβαστούν την ιστορία και το κύρος του ΗΡΑΚΛΗ, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, το Οργανο, που τους όρισε και, τέλος, τον εαυτό τους, διαψεύδοντας, παράλληλα, ψιθύρους και υπαινιγμούς, που έχουν να κάνουν με το ‘αμαρτωλό’ παρελθόν του ποδοσφαίρου, προκειμένου να φέρουν σε πέρας την αποστολή, για την οποία ετάχθησαν, αποδίδοντας δικαιοσύνη αμφιπλεύρως.
Τέλος, επισημαίνουμε, για μια ακόμη φορά, στον κόσμο μας να επιδείξει σύνεση και ψυχραιμία, προς το συμφέρον της ομάδας, καθώς ο κίνδυνος μπορεί να είναι εξαιρετικά μεγάλος.
Ευχόμαστε στον κ. Παμπορίδη και στους Βοηθούς του καλή επιτυχία…
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ»


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Εχθές αργά το βράδυ 80 άτομα πήγανε να κάνουνε ζημειά σε σύνδεσμο του Ηρακλή και συγκεκριμένα στην Αυτόνομη θύρα 10.
Το γεγονός ήταν οτι οι συγκεκριμένοι ταραξίες λογάριαζαν χωρίς φόβο αλλά γρήγορα τράπηκαν σε φυγή μετά από το μεγάλο λάθος που πήγανε να κάνουνε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: