Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Τα πλάνα του Σάντος


Ο Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Σάντος θα έχει τον Κοντρέρας στην αμυντική γραμμή και όλα δείχνουν ότι επιλέγει τον Κριστιάνο για να παίξει στο κέντρο. Αυτό φάνηκε από τις σημερινές δοκιμές. Με δεδομένα την απουσία του Βιτόλο, που είναι τιμωρημένος και την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία που πιάνει δουλειά μετά από απουσία μιας αγωνιστικής, ο Σάντος έχει σαφώς περισσότερες επιλογές. Η προσθήκη του Τσιρίλο στα στόπερ δεν αποτελεί σημείο αναφοράς. Ο Ιταλός μπορεί να προπονείται μετά από αρκετό καιρό, αλλά, η συμμετοχή του κρίνεται απίθανη.

Στα πλάνα του Σάντος που φάνηκαν οριστικά, δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλου είδους διαφοροποιήσεις σε σχέση με όσα είδαμε στα Γιάννενα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, δοκίμασε σχήμα βασισμένο στο αγαπημένο του 4-2-3-1, συμπεριλαμβάνοντας σ' αυτό τον Σορλέν στην τριάδα των χαφ μαζί με Γκαρσία και Ίβιτς και τον Κριστιάνο στην επιθετική γραμμή μαζί με Βιείρίνια στο άλλο άκρο και Μουσλίμοβιτς στην κορυφή. Στη θέση του Βόσνιου, ο οποίος, προς το τέλος του προγράμματος, αποχώρησε λόγω ελαφρών ενοχλήσεων στο γόνατο, δοκιμάστηκει ο Εντίνιο. Όσο για την γραμμμή άμυνας μπροστά από τον Χαλκιά, αυτή συγκροτούσαν ο Σνάουτσνερ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του (δεξιά), ο Λϊνο (αριστερά) και οι Μαλεζάς, Κοντρέρας (στο κέντρο).

Αποχώρησε ο Μουσλίμοβιτς
Στο τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αποχώρησε, λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο. Η προπόνηση περιείχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Θανάσης Παπάζογλου δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Μίρκο Σαβίνι δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ο Λούσιο Φιλομέον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Κρίστιαν Μίλιεβιτς, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα U18 της Σερβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: