Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Ψάχνει τον παρτενέρ του Πρίττα


Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δίνει οδηγίες στη βροχή Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα καλείται να λύσει ο Έκτορ Κούπερ λίγο πριν τη σέντρα με την Ξάνθη. Πρόκειται για μια θέση δίπλα στον Πρίττα. Ο Νάτσο Γκαρσία αποβλήθηκε και αναζητείται ένας ακόμη αμυντικός χαφ. Ο Ναφτί δεν είναι ακόμη έτοιμος. Ο Μεριέμ, αν κανείς τον βαφτίσει αμυντικό χαφ ή τέλος πάντων εφόσον τοποθετηθεί δίπλα στον Πρίττα, κι αυτός δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να αγωνιστεί καθότι έσπασε τη μύτη του, το περασμένο Σάββατο.

Ο δε Φερνάτεζ, είναι έτοιμος, αλλά, η συμμετοχή του μετά από δύο μήνες είναι ένα ρίσκο και ιδιαίτερα σε μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση που κρίνει το μέλλον του ’ρη στο κύπελλο, διοργάνωση που ενδιαφέρει άμεσα για την κατάκτηση ακόμη και του τίτλου.
Ο προβληματισμός του Αργεντίνου που αφορούσε στην κατάσταση των «τραυματιών» Κάλβο και Φερνάντεζ καθώς και την πορεία της υγείας του Φρέντι Αντού, ο οποίος προσβλήθηκε από εμπύρετη ίωση και δεν προπονήθηκε την περασμένη εβδομάδα (όπως και ο Λαμπριάκος), έχει ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό, αφού οι δύο από τους τρεις (εκτός του Φερνάντεζ) αγωνίστηκαν και μάλιστα διακρίθηκαν με τον Εργοτέλη.

Πάντως, φαίνεται ότι, εφόσον δεν υπάρχει άλλη επιλογή και εφόσον είναι έτοιμος, θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες στην αποστολή ο Νταρίο Φερνάντεζ. Ο Αργεντίνος έχει αντεπεξέλθει σε όλα τα τεστ και αναμένεται να φωνάξει παρών.

Νοκ -άουτ είναι για ένα ακόμη ματς ο Ναφτί, ο οποίος θα υποβληθεί την Τρίτη στην τελευταία εξέταση και στη συνέχεια θα δοκιμάσει να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό. Φυσιολογικά δεν πρόκειται να είναι ετοιμοπόλεμος ούτε στο κύπελλο με την Ξάνθη, την προσεχή Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: