Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Π.Α.Ο.Κ-Το μαγικό χαρτάκι...

Τρέλα για ένα εισιτήριο Αδημονούν για τα εισιτήρια της μεγάλης αναμέτρησης που αυτή τη φορά δεν αποκλείεται να κρίνει ακόμη και τον πρωταθλητή. Τέτοιες διαστάσεις παίρνει ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής, όταν ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα.

Θα κυκλοφορήσουν μερικές χιλιάδες εισιτήρια και αυτό που αναμένεται να συμβεί ίσως να μην έχει προηγούμενο. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, από τώρα κιόλας, ενδιαφέρονται και ζητούν πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της χρονιάς.

Δεν θα είναι βέβαια περισσότερα από όσα εκδίδονται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αλλά, όπως γίνεται κατανοητό, συγκεντρώνει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Οι υπεύθυνοι του δικεφάλου δεν αναμένεται να ακολουθήσουν διαφορετική τακτική. Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν ανοίξει τα εκδοτήρια και όποιος πρόλαβε. Αρκετά, βέβαια, θα δοθούν στους συνδέσμους για όσους δεν έχουν διαρκείας.

Αυτή είναι η εικόνα. Κατά τα άλλα, ο Σάντος θα συμμαζέψει την ομάδα του σε προετοιμασία που ουσιαστικά ξεκινά αύριο και αναμένει να επιστρέψει ο Πάμπλο Γκαρσία που απουσίασε από τα Γιάννενα λόγω του θανάτου της μητέρας του.

Στο ιατρικό δελτίο, ο Μίρκο Σαβίνι που ένιωσε ενοχλήσεις κάτω από το δεξί γόνατο και, ενώ δηλώθηκε στην ενδεκάδα, δεν ξεκίνησε, θα εξεταστεί από αύριο και θα εκτιμηθεί η κατάστασή του. Σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ανησυχητικό. Ο Σνάουτνσερ αντιμετωπίζει πρόβλημα με ένα δυνατό χτύπημα από τον Σίσιτς ή από τον Μουν που σε κάποιο σημείο του αγώνα παρασύρθηκε και κτύπησε τον συμπαίκτη του. Ενδεχομένως να χάσει μια- δύο προπονήσεις.

Τέλος, ο Γιώργος Φωτάκης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: