Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Νέα πρόσωπα


Πρίττας και Αράνο μαρκάρουν τον Βιερίνια Η επιστροφή του Κόκε στο αρχικό σχήμα, δημιουργώντας δίδυμο με τον Χαβιέ Κάμπορα, είναι ότι σημαντικότερο προκύπτει από τα πλάνα του Κούπερ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Επίσης, η προσθήκη του Αράνο, που θα παίξει στα αριστερά της άμυνας, είναι κι αυτή μια αλλαγή σε σύγκριση με την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, στην Τούμπα.

Ο Πρίττας εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αγωνιστεί στα χαφ, ενώ «αίνιγμα» αποτελεί ο παρτενέρ του. Σχετικά με τα άκρα, τα πάντα είναι «ανοιχτά». Μεριέμ, Κάλβο και Αντού διεκδικούν τις θέσεις. Λογικά ο Γάλλος θα ξεκινήσει στα δεξιά, με τον Κάλβο να αγωνίζεται αριστερά, εφόσον ο 55χρονος τεχνικός κρίνει ότι μπορεί να βοηθήσει καθώς μην ξεχνάμε, ότι απουσίαζε από τις προπονήσεις για περίπου μια εβδομάδα.

Τέλος και αναφορικά με το επιθετικό δίδυμο, θα το αποτελέσουν κατά τα φαινόμενα ο Κόκε με τον Κάμπορα, αν και ο πρώτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χθες λόγο ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Ο Τζόνσον θα ξανακάτσει στον πάγκο.

Στη Θεσσαλονίκη μένει ο Νασούτι
Ατυχος στάθηκε ο Κριστιάν Νασούτι. Ο Αργεντίνος αμυντικός, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Αρη, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, ένοιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα. Εξετάστηκε και κρίθηκε σωστό να αποκλειστεί από την αποστολή.

Για τον Νασούτι θα γίνει αγώνας δρόμου ώστε να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Νέτο, Ορτίθ, Ρονάλντο, Αράνο, Γκαρσία, Φερνάντεζ, Χαβίτο, Πρίττας, Κόκε, Τζόνσον, Αντού, Μεριέμ, Κουλουχέρης, Κάμπορα, Ναφτί, Κάλβο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Λαμπριάκος (τιμωρημένος), Νασούτι (λόγω τραυματισμού στην γάμπα), Βαγγέλη (λόγω τραυματισμού),Πιοβεζάν, Ντέιλι, Αγτζίδης, Αραβίδης, Φρασέρι, Γραικός, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: