Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Tenorio-Στοίχημα...


Επιμέλεια-Tenorio.


Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Θεωρώ πως ήταν αρκετά καλός ο απολογισμός της περασμένης Κυριακής, μιάς καί περάσαν 4 από τα 5 σημεία πού είχαμε αναφέρει από την στήλη.Γενικώς ήταν μιά καλή στοιχηματικη μέρα γιά πολύ κόσμο, καθώς βγήκαν πολλά καί καλά σημεία Αθροιστικά τα σημεία πού επαληθεύτηκαν στο σύστημα μας, είχαν απόδοση τετράδας 28 μονάδες.Αφήνουμε τα περασμένα καί πάμε ευθύς αμέσως στα φρέσκα , εκεί όπου θα συνδιάσω τέσσερα σημεία από το σημερινό πρόγραμμα καί ένα από την Πέμπτη (το διπλό της Sion). Σιγά σιγά πλέον φτάνουμε προς το τέλος ,καί οί ομάδες πού έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον τα δίνουν όλα ώστε καθεμιά να πραγματοποιήση τούς στόχους πού έχει βάλει από το ξεκίνημα της χρονιάς.Επιλογή τουλάχιστον αυτής τις στήλης να μην ασχολείτε με αδιάφορα παιχνίδια.



Toulouse - Lille (2)


Bαθμολογικά αδιάφορη η Toulouse στο παιχνίδι χωρίς κανένα απολύτως κίνητρο.Σε πολύ καλή κατάσταση η Lille η οποία προέρχεται από 3 σερί νίκες. Βρίσκεται σε τροχιά εξόδου στο Champions League καί θέλει την νίκη για να αποκτήσει προβάδισμα για την 3η θέση.

Εποχιακή βέβαια είναι η τιμή στην απόδοση τού διπλού θα έπρεπε σαφώς να είναι πολύ παραπάνω.Σε φόρμα καί με κίνητρο η Lille θα ρισκάρω στο διπλό σε απόδοση (2.05)


Nice - Bordeaux (2)

Νίκη επιτέλους μετά από πολλές αγωνιστικές για την Bordeaux πού νίκησε έστω καί δύσκολα την Toulouse με 1-0, καί έτσι παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγη της θέσης πού οδηγεί τουλάχιστον στο Europa League.

Η Nice αν καί προηγήθηκε εκτός έδρας με 0-3 στο Boulon εν τούτοις κατάφερε καί ισοφαρίστηκε σε 3-3 μέσα στα τελευταία 15 λεπτά τού αγώνα.Αυτό μού δείχνει ότι δεν έχει καθόλου συγκέτρωση καί πως περιμένει απλά το φινάλε τις σεζόν.To είπαμε καί το ξαναλέμε είναι τέοια η περίοδος προς το τέλος των πρωταθλημάτων πού κάνουμε λιγάκι καί τα στραβά μάτια όσο αφορά τις αποδόσεις.

Θα ρισκάρω στην εποχιακή καί εδώ τιμή τού διπλού της Bordeaux σε απόδοση (2.05)


Atletico Madrid - Real Valladolid (2)

Δεν διεκδικεί κάτι πλέον στο πρωτάθλημα η Atletico μιάς καί δεν έχει κάποιο βαθολογικό κίνητρο, αυτό πού καίει στην παρούσα φάση τούς γηπεδούχους είναι οί δύο τελικοί πού έχουν μπροστά τους, τόσο στο Κύπελλο Ισπανίας όσο καί στο τελικό τού Europa League.

Καίγεται καί τσουρουφλίζεται γιά την νίκη η Valladolid η οποία αν θέλει να σωθεί θα πρέπει να καρδίσει το σημερινό παιχνίδι.Γενικά σε καλή κατάσταση η ομάδα πιστεύω πως μπορεί να πάρει το τρίποντο σήμερα μέσα στην εδρα της Atletico.Δεν νομίζω να βάλουν καί με πολύ πάθος τα πόδια τους στη φωτιά οί γηπεδούχοι, καθώς όπως ανέφερα τα παιχνίδια πού ακολούθούν για τούς Ροχιμπλάνγκος είναι ιδιαιτέρος σημαντικά στο τέλος της σεζόν.

Καλές οί σχέσεις των δύο ομάδων σε διοικητικό επίπεδο.Σκούρα τα βρίσκει η Atletico όταν σφυρίζει διαιτητής ο Miguel Angel Aitha Gometh , καθώς έχει 6 ήττες σε 7 ματς μαζί του , με 6 κόκκινες κάρτες και 5 πέναλτι εις βάρος της. Μία από τις ήττες ήταν πέρυσι στο 2-1 εντός έδρας από τη Valladolid

Θα ρισκάρω στο κίνητρο της Vallladolid σε απόδοση (3.55)


Sint Truiden - Gent (2)

Koυρασμένη με έλλειψη δυνάμεων παρουσιάστηκε η Sint-Truiden στο περασμένο παιχνίδι με την Club Bryz..Oi γηπεδούχοι παλεύουν στα Play - off για την θέση πού οδηγεί στο επόμενο Europa League.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Gent με αντίπαλο την Kortraik την περασμένη αγωνιστική δεν μπόρεσε όμως να φτάσει στη νίκη καί έτσι έμεινε στο στείρο 0-0.Παράπονα γιά την διαιτησία τού αγώνα έχει η Gent καθώς όπως υποστηρίζουν οί ίδιοι τούς ακυρώθηκαν δύο κανονικά τέρματα καί δεν τούς δώθηκε πέναλτυ.

Κερδίζει σήμερα η Gent ,καί παίζει τα ρέστα της μέσα στην έδρα της στο τελευταίο αγώνα των Play - off με αντίπαλο την Bruz γιά την κατάκτηση της 2ης θέσης καί την έξοδο στο Champions League

Πολύ καλή η παρουσία της Gent στα εκτός έδρας παιχνίδια αφού στα τελευταία 11 αριθμεί 8 νίκες.

Καλύτερη ομάδα σαν σύνολο οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτερη ποιοτικά.Θα επιλέξω το διπλό της Gent σε απόδοση (2.45)


Xamax - Sion (2)

Παντελώς αδιάφορη καί γενικώς σε κακή κατάσταση η Xamax περιμένει καρτερικά να τελειώσει το πρωτάθλημα.Με 6 ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια τού λόγου τού αληθές ότι βρίσκεται σε κακή φόρμα.

Μονόδρομος είναι η νίκη για την Sion πού κάνει αγώνα γιά την κατάληψη της 4ης θέσης πού οδηγεί στο επόμενο Europa League.Με την επιστροφή τού παικταρά αρχισκόρερ της Émile Mpenza θεωρώ πως ισχυροποιείται σημαντικά στον επιθετικό τομέα καί έχει προβάδισμα απέναντι στην ντεφορμέ καί χωρίς στόχους ομάδα της Xamax .

Θα ρισκάρω στο διπλό της Sion σε απόδοση (2.40)



Στη σούμα σε σύστημα με ζητούμενα...


Lille - Bordeaux - Valladolid - Gent - Sion.


Αυτά καί γιά σήμερα, καλά να περνάτε , τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: