Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Φεύγει για προσωπικούς λόγους ο Σάλπι


Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης Υπεραισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ωστόσο φάνηκε να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Παιανία. Ο διεθνής επιθετικός, προ ημερών βγήκε με συμπαίκτες του να διασκεδάσει σε μαγαζί της παραλιακής. Εκεί, οπαδοί του "τριφυλλιού" τον πλησίασαν και άνοιξαν κουβέντα μαζί του. Ένας εξ αυτών μάλιστα, τον ρώτησε για ποιο λόγο θέλει να φύγει από την νταμπλούχο ομάδα, με τον "Σάλπι" να τονίζει ότι υπάρχουν προσωπικοί λόγοι. Συγχρόνως ζήτησε να στηριχθεί η ομάδα, επειδή έχει δυνατότητες.

Αναλυτικά η συνομιλία:
Φίλαθλος: "Μήτσο, θα μου εξηγήσεις ένα πράγμα; Στον Παναθηναϊκό έχεις τα πάντα, σε έχουνε σαν βασιλιά, είναι δυνατόν να φύγεις και να πας πάλι στον ΠΑΟΚ και την αβεβαιότητα; Δεν βλέπεις ότι είναι λάθος και στο λέω πάνω από όλα για σένα αυτό".
Σαλπιγγίδης: "Ναι, καθαρά επαγγελματικά μπορεί να είναι και λάθος από τη στιγμή που φεύγεις από την νταμπλούχο ομάδα της Ελλάδας".

Φίλαθλος: "Όχι, λάθος, έγκλημα να λες".
Σαλπιγγίδης: "Πες το κι έτσι αν θες, δεν έχει σημασία. Είναι όμως κάποιοι προσωπικοί λόγοι που πρέπει να τους καταλάβουν όλοι. Δεν έχουν να κάνουν με την μπάλα".

Φίλαθλος: "Τι να σου πω; Αν είναι έτσι, καλή σου τύχη".
Σαλπιγγίδης: "Σευχαριστώ, όμως θέλω να ξέρεις και κάτι ακόμα. Και να το ξέρετε όλοι σας. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνω εγώ εσάς θα πρέπει να ενδιαφέρει πάνω απ όλα η ομάδα. Και αυτό λοιπόν για το οποίο βάζω το χέρι μου στη φωτιά είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει επίπεδο και απέχει πολύ από τους ανταγωνιστές τους. Είναι ήδη πανίσχυρος και θα γίνει ακόμη πιο δυνατός στη συνέχεια. Έχει φοβερό ρόστερ το οποίο θα φτιάξει κι άλλο και έναν πρόεδρο που ασχολείται με την ομάδα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μην φοβάστε λοιπόν τα καλύτερα έρχονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: