Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην Τούμπα


Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη Χιλιάδες οπαδοί του δικεφάλου έτρωγαν και έπιναν αρκετές ώρες νωρίτερα, σε εστιατόρια της περιοχής και ανέμεναν την αναμέτρηση της Τούμπας. Αρκετοί από αυτούς είχαν συγκεντρωθεί στον περιβάλλοντα χώρο, γύρω στις 17.00, δημιουργώντας πηγαδάκια με συζήτηση για τον ΠΑΟΚ και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Μετά τις 17.30, από τη διοίκηση, έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι αναβάλλεται και οι οπαδοί της ομάδας αποχώρησαν.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης βγήκε από τα γραφεία της Τούμπας και συνάντησε τον επικεφαλής της αστυνομίας που είχε ήδη πάρει θέση για τον αγώνα και συζήτησαν σχετικά με την μετάθεση του αγώνα για αύριο, την ίδια ώρα.

Πήγαν για προπόνηση
Στον αγωνιστικό τομέα, δεν αλλάζει κάτι. Ο Φερνάντο Σάντος, μαθαίνοντας για την αναβολή της αναμέτρησης, ειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές να πάνε για προπόνηση.

Μηδενός εξαιρουμένου, όλοι έδωσαν το παρών και η προετοιμασία έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις. Προστέθηκε μια ακόμη προπόνηση που έμοιαζε με χαλάρωμα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Τα πλάνα του δεν αλλάζουν, το σχήμα και οι ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα είναι κάτι που τον απασχόλησε μέχρι την Τρίτη, όταν ανακοίνωσε την αποστολή, για την οποία δεν προκύπτει κάτι καινούργιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: