Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Υπογράφει και ανακοινώνεται!

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί πλέον για τον ΠΑΟΚ ο Μάριο Μπερέτα, καθώς το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τους Θεσσαλονικείς. Στην λιτή ανακοίνωση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, οι ιθύνοντες του συλλόγου εύχονται στον Ιταλό προπονητή κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας της με τον κ. Mario Beretta στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του». Τα τυπικά για Δερμιτζάκη

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Μάριο Μπερέτα, αυτός θα είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο προπονητής του Πανθρακικού είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος και του πρότεινε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο νεαρός τεχνικός δεν καθυστέρησε πολύ την απάντησή του, καθώς αφού μίλησε με τους ανθρώπους της νυν ομάδας του και πήρε το σχετικό «οκ», ενημέρωσε τον «Ζαγόρ», πως την Παρασκευή θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παρουσιαστεί.
Ημέρα αποχαιρετισμού και παρουσίασης…
Ο Δερμιτζάκης πάντως προπόνησε κανονικά σήμερα το απόγευμα την ομάδα του Πανθρακικού, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και το πρωί της Παρασκευής, όταν και θα αποχαιρετήσει τους παίκτες του. Στην συνέχεια θα φύγει αμέσως για την Θεσσαλονική, όπου αφού υπογράψει και παρουσιαστεί στα ΜΜΕ, είναι πολύ πιθανό να πάει και στην προπόνηση, ώστε να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του «Δικεφάλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: