Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Θέλει Ζλάταν, δίνει Κακά!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης για την Ρεάλ, με τον Ζλάταν να είναι ο πρώτος στόχος. Για να τον κάνει κάτοικο «Μπερναμπέου», ο Πορτογάλος δίνει και τον Κακά!Αυτό υποστηρίζει η El Mundo Deportivo, η οποία αναφέρει πως ο Μουρίνιο βλέπει στο πρόσωπο του Ιμπραήμοβιτς τον άνθρωπο που θα καλύψει την θέση του φορ, μιας και ο Μπενζεμά δεν φαίνεται να υπολογίζεται για πρώτη λύση, ειδικά από την στιγμή που έχει μπλέξει με την γαλλική δικαιοσύνη.

Ωστόσο, οι Μαδριλένοι ξέρουν πολύ καλά πως η Μπαρτσελόνα δεν θα είναι και τόσο... ζεστή στο να παραχωρήσει τον Σουηδό στην μεγάλη της αντίπαλο. Για αυτό το λόγο, και σύμφωνα πάντα με την καταλανική ιστοσελίδα, η Ρεάλ προσφέρει και τον Κακά ως αντάλλαγμα. Αν, μάλιστα, η Μπαρτσελόνα δεν καταφέρει να πάρει τον Σεσκ από την Άρσεναλ, τότε οι Μαδριλένοι ενδέχεται να προχωρήσουν σε αυτή την πρόταση ανταλλαγής!

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως πέρυσι ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς άφησε την Ίντερ του Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο όμως να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τόσο τον Ετό, όσο και τα 40 εκατ. ευρώ που είχε δώσει η Μπαρτσελόνα και με τα οποία οι «νερατζούρι» απέκτησαν τους υπερπολύτιμους Μιλίτο, Σνάιντερ και Μότα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: