Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ψάχνεται για Φορλάν η Ίντερ

Τον Ντιέγκο Φορλάν θέλουν για τη θέση του Μάριο Μπαλοτέλι στην Ίντερ, σε περίπτωση που ο νεαρός Ιταλός επιθετικός αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από το Μιλάνο. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι θεωρεί ότι ο Ουρουγουανός άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης θα ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης του Μπαλοτέλι. Εκτός από τον πολυτιμότερο παίκτη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής, οι «νερατζούρι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Πρόκειται για αυτές των Λούκα Ποντόλσκι και Τζιουζέπε Ρόσι την ώρα που οι διαπραγματεύσεις του Μπαλοτέλι με την Μάντσεστερ Σίτι έχουν «κολλήσει» λόγω των διαφορών των δύο πλευρών στους προσωπικούς όρους του παίκτη. Οι «πολίτες» προσφέρουν στον νεαρό άσο πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ιταλός θέλει 4 εκατ. ευρώ.

Στο στρατόπεδο της ομάδας του Μιλάνου πάντως, δεν λένε «όχι» σε μια ενδεχόμενη παραχώρηση του Μπαλοτέλι. Αν τελικά οι «νερατζούρι» επιλέξουν τον Φορλάν για τη θέση του, ο Ουρουγουανός άσος θα τους κοστίσει 20 εκατ. ευρώ, την ώρα που την περίπτωσή του κοιτάει και η Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: