Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Στην Ελβετία ο Αρης


Ο Κούπερ στην προπόνηση του Αρη Στην Ελβετία βρίσκεται από την Κυριακή η αποστολή του Αρη, Φτάνοντας στην περιοχή της Σιόν, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας για φέτος, ο Κούπερ θα έχει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές για δυο σημαντικά φιλικά.

Η αποστολή θα διαμείνει στην Ελβετία μέχρι τις 18 Ιουλίου και θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Μπενφίκα, στις 13 Ιουλίου στη Νιόν και ανάλογης δυναμικότητας αντίπαλο στις 16 Ιουλίου.

Όπως ανακοίνωσε η κίτρινη ΠΑΕ, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε να πάρει μαζί του 24 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους δεν βρίσκονται οι νεαροί Σάββας Μουδούρογλου, Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Στίβι Φρασέρι. Αναλυτικά η αποστολή του ’ρη: Κόκε, Χαβίτο, Βαγγέλη, Νέτο, Οικονομόπουλος, Μενδρινός, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Κατίδης, Αγτζίδης, Βελλίδης, Τσεζνάουσκις, Οριόλ, Κάλβο, Σηφάκης, Πρίττας, Ναφτί, Μίσελ, Καζναφέρης, Χουάνμα, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας και Αραβίδης.

Όπως αναμενόταν, το "παρών" δίνουν και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των κιτρίνων. Ο λόγος για τους Κώστα Καζναφέρη και Χουάνμα, οι προσθήκες των οποίων ανακοινώθηκαν χθες από τον ’ρη. Με την αποστολή βρίσκεται κι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.

Ο αριθμός 24 είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί τη Δευτέρα, καθώς κατά τη διάρκειας της ημέρας αναμένεται να ταξιδέψει στη Σιόν και ο Κάρλος Ρουίζ, ο οποίος θα καταφτάσει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ρουίζ θα περάσει από εξετάσεις και στη συνέχεια, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: