Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Επιτυχία του Αδαμίδη ο Ντιόπ


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης Μπορεί να πέρασαν περίπου δύο μήνες, ωστόσο η ΑΕΚ έχει φτάσει μία ανάσα από τη μεγαλύτερη της μεταγραφή για τη νέα σεζόν. Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ θα έρθει την Κυριακή το απόγευμα στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την "Ενωση" για δύο χρόνια.

Ετσι γίνεται πραγματικότητα η επιθυμία του Ντούσαν Μπάγεβιτς που ήθελε τον Σενεγαλέζο άσο. Ο 32χρονος με την πλούσια εμπειρία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, καθώς ο Σερβοέλληνας τεχνικός θέλει να "χτίσει" πάνω του τη λειτουργία όλης της μεσαίας γραμμής.

Ο Σταύρος Αδαμίδης κατάφερε να πάρει το "ΟΚ" από την Πόρτσμουθ χωρίς να δώσει τώρα κάποια χρήματα, καθώς η συμφωνία προβλέπει να δοθούν στους "πομπέις" 100.000 ευρώ σε περίπτωση που η Ενωση περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και άλλα τόσα αν βρίσκεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Η συμφωνία αυτή αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον πρόεδρο της ΑΕΚ, ο οποίος θα συνοδεύσει στη χώρα μας τον 32χρονο Σενεγαλέζο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: