Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Υπογράφουν και οι τρεις στον Ηρακλή


Ο Απραχαμ Αλετσένβου Από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις θα περάσουν οι Ρόμπερτ Σοτ και Ντάλιμπορ Ραντούικο. Όπως διευκρινίστηκε, ο Πολωνός κι ο Σλοβένος θα υπογράψουν συμβόλαια διετούς διάρκειας και δεν ήρθαν στην Ελλάδα με σκοπό να δοκιμαστούν.

Ήδη έχει υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Απραχαμ Αλετσένβου. Κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο Νιγηριανός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις: "Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να καθιερωθώ και να πετύχω στον Ηρακλή τόσο τους προσωπικούς, όσο και τους στόχους της ομάδας. Φυσικά, να κατακτήσουμε κάποιο τίτλο με την ομάδα. Επίσης, επιθυμώ να κάνω ακόμα καλύτερες εμφανίσεις από αυτές των προηγούμενων τεσσάρων ετών στις ομάδες που αγωνίστηκα και επιτέλους να υλοποιήσω το όνειρο μου να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Νιγηρίας".

Ερωτηθείς, ο 24χρονος άσος για το αν γνωρίζει κάποια πράγματα για τον Ηρακλή, απάντησε: "Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά. Πάντως, φρόντισα να ενημερωθώ από τον Γκάρμπα Λαουάλ, όπως και από τους Ουντέζε, Ονουάτσι και Ουντότζι". Για το πώς θα χαρακτήριζε τον εαυτό του μέσα στο γήπεδο, υπογράμμισε πως: "Είμαι γρήγορος. Μου αρέσει να βγαίνω στην επίθεση και να δημιουργώ παιχνίδι, αλλά και να κόβω τις επιθέσεις των αντιπάλων. Πάντως, να τονίσω ότι η θέση μου είναι αριστερός οπισθοφύλακας".

Όσον αφορά τις διαφορές ανάμεσα στον Ηρακλή και την πρώην ομάδα του την ΦΚ Τίρανα, τόνισε: "Αυτές θα τις καταλάβω καλύτερα μόλις αρχίσω προπονήσεις και στη συνέχεια στα επίσημα παιχνίδια. Ασφαλώς όμως οι διαφορές στα δύο πρωταθλήματα είναι τεράστιες, αλλά είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ". Τέλος, για το τατουάζ που έχει στο χέρι του μας ανέφερε τι σημαίνει: "Γράφει πάνω το όνομα του γιου μου, Ισαάκ. Μου δίνει δύναμη και με βοηθά".

Στην Πορταριά η προετοιμασία

Στην Πορταριά βρίσκεται η αποστολή του Ηρακλή και θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη 21 Ιουλίου. Θα δώσει ορισμένα φιλικά παιχνίδια με πρώτο με την Ακαδημία Μούντα, σε ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.

Όσον αφορά στα επικείμενα φιλικά παιχνίδια, αυτά, τα οποία έχουν κλειστεί μέχρι στιγμής, είναι τα εξής: την Πέμπτη 15/07, με τη Νέα Καλλικράτεια στην Πορταριά, αναζητείται αντίπαλος για φιλικό για την Κυριακή 18/07, την Τετάρτη 21/07, στο Ελατοχώρι με την κυπριακή Δόξα Κατωκοπιάς (κατά την επιστροφή από την Πορταριά), στις 24/07 με τον Μακεδονικό, στο γήπεδο του Μακεδονικού, στις 18:30, ενώ ήδη ένα φιλικό έχει κλείσει για τα τέλη Αυγούστου. Τέλος, θα φιλοξενηθεί από τον Πιερικό στην Κατερίνη το Σάββατο 21/08.

Δεν υπάρχουν σχόλια: