Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Ενοχλήσεις ο Ίβιτς, δεξί εξτρέμ δοκίμασε ο Μπερέτα τον «Σάλπι»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Μπρουκενάου, με τους διεθνείς πλέον να έχουν ενσωματωθεί πλήρως στο πρόγραμμα της ομάδας.Ο Σαλπιγγίδης μάλιστα, που το πρωί έκανε μόνο τρέξιμο, το απόγευμα πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση, ενώ συμμετείχε και στις ασκήσεις με την μπάλα. Σε κάποια από αυτές τις ασκήσεις, ο Μάριο Μπερέτα χρησιμοποίησε τον βραχύσωμο επιθετικό στο δεξί άκρο, με τον Μουσλίμοβιτς στην κορυφή.

Αυτή η κίνηση ίσως δείχνει τις σκέψεις του Ιταλού τεχνικού ενόψει της νέας χρονιάς, ωστόσο ο «Σάλπι» δεν έπαιξε στο οικογενειακό διπλό που ακολούθησε, για να μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα. Αντιθέτως, οι άλλοι δύο διεθνείς, οι Χαλκιάς και Μαλεζάς έπαιξαν κανονικά.
Αγωνία για Ίβιτς

Από εκεί και πέρα όμως, υπήρχε και μία δυσάρεστη είδηση στην απογευματινή προπόνηση του «Δικεφάλου», καθώς ο Βλάνταν Ίβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί μηρό και αποχώρησε. Το ιατρικό επιτελείο πάντως δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, αν και τονίζει πως αύριο θα ξέρουν σίγουρα, αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
Φιλικό με TV

Τέλος, ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους του ΠΑΟΚ σ' ότι αφορά στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας που θα γίνει την Δευτέρα (12/7, 19:30) στο Χόμπεργκ. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την Nova και έτσι ακόμα και αυτοί που δεν είναι στην Γερμανία, θα μπορέσουν να πάρουν μια πρώτη γεύση από την ομάδα που ετοιμάζει ο Μπερέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: