Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΕΝΩΣΗ 1924: Ωμή κτηνωδία

Εκκληση στον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα της κόντρας των οπαδών της Ενωσης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς απηύθυνε μέσω ανακοίνωσής της η ΕΝΩΣΗ 1924.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Αντί να κατηγορεί ο ένας τον άλλον, ας επιδεχθούμε ότι όλοι είμαστε οι άβολοι υπεύθυνοι: επί 14 μήνες μάταια ικετεύουμε να καθίσουμε στο τραπέζι του διαλόγου για το πρόβλημα Μπάγεβιτς και τόσα άλλα. Εκεί θα συμφωνούσαμε σε έναν άξονα συμπόρευσης, αφού θα αναγνωρίζαμε λυτρωτικά τις ενοχές μας, ότι μέσα από άγονα «συγγνώμη», αλλά μέσα από μια ακριβή συναίσθηση της ζημιάς που προκαλούμε όλοι στην ΑΕΚ.

Αντιμετωπίσαμε τον άθλιο αυτισμό πολλών ότι μόνο αυτοί έχουν δίκιο και δεν χρειάζεται συζήτηση. Eτσι μοιραία φτάσαμε στην ωμή κτηνωδία, που πρέπει όλοι να καταδικάσουμε προστατεύοντας την αξιοπρέπεια της ομάδας.

Απευθύνουμε έκκληση στον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ευρύτατα αποδεκτό παράγοντας ενότητας, να συγκαλέσει το Σεπτέμβριο ένα πανενωσίτικο Συνέδριο Αρχών και θέσεων. Μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις θα αναζητήσουμε διεξόδους στα μεγάλα ανοιχτά θέματα, από το γηπεδικό (αδικαιολόγητη η υπεραισιοδοξία που διοχετεύεται) μέχρι το ομιχλώδες διοικητικό

Εάν πολιτισμός είναι αναζήτηση του καλύτερου εαυτού μας, τότε σε αυτή τη ζοφερή περίσταση είναι η κατάλληλη στιγμή για να τον κατακτήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: