Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Tenorio-Στοίχημα ...Τετράδα επιλογών σε ζητούμενα ..

Επιμέλεια-Tenorio


Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια.


Δεν ασχολήθηκα με τα χθεσινά, δεν μού άρεσε ιδιαιτέρως το πρόγραμμα καί για αυτό δεν έγραψα κάτι.Πάντως βγήκαν καλά σημεία όσο αφορά τα δικά μας κυβικά.Δεν πέρασαν όμως κάποιες γκράντε φαβόρες, καί έτσι πολύς κόσμος πού τα παίζει αυτά τα σημεία πήγε 'απατος.Αν θέλετε να πάτε μιά ώρα αρχίτερα φυλακή, μπορείτε να ασχολήστε με κάτι κατάπτιστα 1,30 κ 1,40.Χίλιες φορές να χάσω ένα παχυλό σημείο πάνω από 2,00 απόδοση παρά αυτά τα χαζά, τουλάχιστον στο τέλος θα έχω καθαρή την συνειδησή μού ότι έπαιξα σωστά.

Να σας πληροφορήσω, ότι μαζί θα τα ξαναπούμε πρώτα ο Θεός γεροί να είμαστε, λιγάκι μετά τον Δεκαπενταύγουστο, να χαλαρώσουμε καί μείς έτσι καμία μερούλα, γιά να επιστρέψουμε καί πάλι δριμύτεροι στα καθηκοντά μας.

Πάμε ευθύς αμέσως στα φρέσκα.


Nordsjaelland - Bronby (2)

Καί οί δύο ομάδες προέρχονται από Ευρωπαικά παιχνίδια.Η γηπεδούχος Nordsjaelland αποκλείστηκε από την Sporting Lisbon, καί η Brøndby προκρίθηκε επί της Μπουντούτσνοστ από το Μαυροβούνιο.Σε καλή κατάσταση δείχνουν να βρίσκονται οί φιλοξενούμενοι, τόσο στα πρώτα παιχνίδια τού πρωταθλήματος, όσο καί στο θεσμό τού Europa League.

Ανώτερη σαν ομάδα η Bronby, η οποία βρίσκεται καί σε καλή κατάσταση, καί με σύμμαχο την παράδοση πού έχει σε παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας επί της Nordsjælland, της δείνουν ένα προβάδισμα γιά την νίκη.

Θα επιλέξω το διπλό της Bronby σε απόδοση (2.15)


NAC Breda - Aalkmar (2)

H γηπεδούχος Breda πραγματοποίησε μία μέτρια σε γενικές γραμμές χρονιά ,κάτι πού συνηθίζει τα τελευταία χρόνια , χωρίς να μπορέσει σε κανένα σημείο της σεζόν να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου κρατούσε γερά την 9η θέση, που οδηγούσε στα πλέι οφ, έχοντας διαφορά έξι βαθμών από τη Ρόντα, όμως δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο δύσκολο πρόγραμμα και έχασε το δικαίωμα να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη.

Στη συνέχεια η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη, αφού η ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου της επέβαλε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού. Δεν είχε την ευκαιρία να κινηθεί ιδιαίτερα στο φετεινό μεταγραφικό παζάρι.

Η αντικατάσταση του Λουίς φαν Χάαλ, που αποχώρησε για την Μπάγερν, με τον Ρόναλντ Κούμαν, ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στην Aalkmar.Στη συνέχεια η έλευση του έμπειρου Ντικ Άντβοκαατ έστρωσε κάπως τα πράγματα, καί η Άλκμααρ τερμάτισε τελικά στην 5η θέση και κέρδισε την απευθείας έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, στα πλαίσια του οποίου θα αντιμετωπίσει στη φάση των πλέι οφ την Ακτόμπε από το Καζακστάν.

Μεσοβδόμαδα έπαιξε στην Σουηδία με αντίπαλο την Geteborg , από την οποία καί έχασε με 1-0, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση, αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε νικήσει με σκόρ 2-0 στην Ολλανδία.

Ιδιαίτερα αμφίρροπη η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι όμως σε θεωρητικό τουλάχιστον επίπεδο, διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα και είναι το φαβορί.

Θα επιλέξω το διπλό της Aalkmar σε απόδοση (2.05)


Odense - Kobenhavn (2)

Τέλος καλό, όλα καλά, για την Odense, η οποία προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Ληγκ, με την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0, με τη Ζρίνσκι στη Βοσνία, καθώς στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει με 5-3. Η Odense έπαιξε όπως έπρεπε για να εξασφαλίσει την πρόκριση και το πέτυχε, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αφού ήταν φανερά καλύτερη, πιο έμπειρη και ουσιαστική.

Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με νίκη επί της Esbierg, αλλά στη συνέχεια δεν τα κατάφερε με αντιπάλους την Randers με την οποία έφερε ισοπαλία με 1-1, καθώς καί με την Horsens από την οποία καί ηττήθηκε με σκόρ 1-0.

Την περασμένη Τετάρτη, η Kobenhavn προκρίθηκε στον επόμενο γύρο των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Ληγκ, μετά την αγχώδη εντός έδρας νίκη, επί της Μπάτε Μπρίσοφ, με σκορ 3-2. Στις 19 και 26 Αυγούστου, η København θα αντιμετωπίσει τη Ρόζενμποργκ, πρωταθλήτρια Νορβηγίας, για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Ληγκ.Γενικά οί φιλοξενούμενοι δείχνουν να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση καί παρουσιάζονται αρκετά σοβαρή, εκτός από το παιχνίδι με την AAlborg, με την οποία καί έμεινε στην ισοπαλία.

Θα ρισκάρω στο διπλό της πρωταθλήτριας Kobenhavn σε απόδοση (2.50)


Godoy Cruz - Boca Juniors (2)

H Godoy δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο στα μεταγραφικά, άλλωστε βασικός στόχος των ανθρώπων της ήταν κυρίως να μην αποδυναμωθεί. Έχασε μονάχα τον Federico Higuain, το συμβόλαιο του οποίου έληξε και προτίμησε την προσφορά της Κολόν.

Το πρόβλημα για τη Godoy όμως σήμερα είναι ότι καλείται να βρει λύσεις στη μεσαία γραμμή. Και αυτό γιατί τρεις βασικοί χαφ, οι Rojas, Olmedo και C. Sanchez εκτίουν την τιμωρία τους.

Νέα τάξη πραγμάτων στην Boca Juniors. Κανονικός προπονητής μετά από περίπου ένα χρόνο με περιστασιακές λύσεις, ενίσχυση στην άμυνα, ανανεώσεις συμβολαίων και φυσικά βλέψεις για τίτλο. Οτιδήποτε άλλο, για μια ομάδα με την ιστορία, τον κόσμο και το μπάτζετ της Boca θα ισούται με αποτυχία.

Θα επιλέξω το διπλό της τεράστιας Boca σε απόδοση (2.15)


Ανακεφαλαιώνοντας με τα σημερινά, σε σύστημα με ζητούμενα : Bronby - Aalkmar - Kobenhavn - Boca Juniors .


Kαλά να περνάτε , τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: