Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

«Οικονομική διαφορά με Κορομίνας»

Μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα  από τη Ζενίτ και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, στο προσκήνιο της ατζέντας της ΑΕΚ επανέρχεται η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Επιβεβαίωσε στη «SportDay» τις επαφές με Κορομίνας ο μάνατζερ του παίκτη, τόνισε όμως πως υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο ατζέντης του 27χρονου ποδοσφαιριστή, Χοσέ Μαρία Όρομπιτς, δήλωσε: «Είναι γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, έχουν γίνει κάποιες επαφές, αλλά είναι ακόμη νωρίς για να πούμε κάτι παραπάνω. Υπάρχει οικονομική διαφορά. Ο Χιμένεθ έχει μιλήσει με τον Κορομίνας, τον θέλει στην ΑΕΚ και αυτός είναι ένας βασικός λόγος για να έρθει στην ομάδα ο παίκτης, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό. Ψάχνουμε να του βρούμε ομάδα, επειδή δεν παίζει πολύ εκεί που βρίσκεται. Δεν μπορώ να πω αν συζητούμε για δανεισμό ή μεταγραφή αφού δεν έχει εμπλακεί η Εσπανιόλ. Αν τα βρούμε με την ΑΕΚ, θα ζητήσουμε από την Εσπανιόλ να μείνει ελεύθερος. Πιστεύω ότι είναι εφικτό από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, διαφορετικά θα εξεταστεί η περίπτωση του δανεισμού», κατέληξε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Ο Φεράν Κορομίνας είναι 27 ετών και έχει συμβόλαιο ως το 2012 με την Εσπανιόλ, φαίνεται όμως πως δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας, Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: