Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Eredivisie: Κρύβουν παγίδες

Η 19η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος περιλαμβάνει αναμετρήσεις που μπορεί να κρύβουν παγίδες για τις ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η πρωτοπόρος Αϊντχόφεν υποδέχεται στο «Φίλιπς Στάντιον» τη Ρόντα, η οποία προέρχεται από τη νίκη 4-0 σε εξ αναβολής αγώνα με τη Φένλο.

Η δεύτερη της βαθμολογίας Τβέντε φιλοξενεί την Χέρακλες στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα και οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη για να ξεπεράσουν την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με σκορ 6-2 από τη Χέρενφεν.

Μια από τις ομάδες που εντυπωσιάζουν με την μέχρι τώρα πορεία τους είναι χωρίς αμφιβολία η Γκρόνιγκεν, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Εξέλσιορ που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Σε άλλες περιόδους θα μιλούσαμε για ένα σπουδαίο παιχνίδι, όμως το φετινό Άγιαξ-Φέγενορντ δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης των φιλοξενουμένων. Οι 15 βαθμοί που χωρίζουν τις δυο ομάδες αποδεικνύουν και την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Παρασκευή 17/12 (21:45)

Τβέντε-Χέρακλες

Σάββατο 18/12

Χέρενφεϊν-Ντε Γκράαφσαπ (19:45)

Εξέλσιορ-Γκρόνιγκεν (20:45)

Μπρέντα-Φίτεσε (20:45)

Ντεν Χάαγκ-Βίλεμ (21:45)

Κυριακή 19/12 (15:30)

Άγιαξ-Φέγενορντ (13:30)

Αϊντχόφεν-Ρόντα

Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν

Φένλο-Ουτρέχτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: