Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Κόκε: "Θέλω Λίβερπουλ, Σίτι ή Βιγιαρεάλ"

Ο Σέρχιο Κόκε έχει ήδη ξεκινήσει να σκέφτεται την φάση των "32" του Europa League, με τον ίδιο να δηλώνει ότι επιθυμεί να βρει στο δρόμο του ο Άρης μία εκ των Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Βιγιαρεάλ.
"Πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει κάτι που δεν το πίστευαν πολλοί, εκτός από εμάς τους παίκτες και τον προπονητή μας", δήλωσε αρχικά ο ποδοσφαιριστής του Άρη για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

"Είμαστε, όλοι μέσα στην ομάδα, ποδοσφαιριστές με χαρακτήρα, κάτι το οποίο το βγάζουμε και μέσα στο παιχνίδι".
Φυσικά, ο Κόκε δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την ξεχωριστή παρουσία του κόσμου της ομάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης": "Είχε μεγάλη σημασία η βοήθεια που μας έδωσαν οι οπαδοί, κυρίως με την παρουσία τους στα εκτός έδρας ματς. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και τα καταφέραμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε αθόρυβα και να πετύχουμε το στόχο μας".

Για την κλήρωση την οποία επιθυμεί να τύχει στην ομάδα του σχολίασε:

"Γενικά θεωρείται ότι αν κληρωθούμε με μία μικρή ομάδα, τότε αυτό θα είναι καλύτερο. Έχω διαφορετική άποψη. Θα ήθελα να αντιμετωπίσουμε μία εκ των Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι ή Βιγιαρεάλ. Μέχρι στιγμής, έχουμε αποδείξει ότι με τις μεγάλες ομάδες τα πηγαίνουμε καλύτερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: