Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

«Όνειρο απατηλό» το νταμπλ για τη Μίλαν!!

Η Μίλαν δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το νταμπλ στην Ιταλία, καθώς η Παλέρμο ανέκοψε την πορεία της προς τον τελικό. Το 2-2 του πρώτου αγώνα στο «Σαν Σίρο» έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα της Σικελίας να «πατήσει» πάνω σ΄ αυτό το σκορ και στη σημερινή ρεβάνς που έγινε στο «σπίτι» της να πάρει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Copa Italia, με το 2-1 επί των «ροσονέρι».
Ο Μιλιάτσιο στο 63΄ και ο Μπόβο με πέναλτι στο 73΄ έδωσαν το προβάδισμα στην Παλέρμο. Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Φαν Μπόμελ της Μίλαν, ενώ δύο λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε, το δρόμο προς τα αποδυτήρια είδε και ο Μπόβο. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1).
Αυτός θα είναι ο τρίτος τελικός στην ιστορία της Παλέρμο, μετά το 1973 και το 1979, ενώ θα αντιμετωπίσει στις 29 Μαΐου στο «Ολίμπικο» την Ίντερ ή την Ρόμα, αντίπαλο που θα μάθει την Τετάρτη.
ΠΑΛΕΡΜΟ: Σίριγκου, Κασάνι, Γκοϊάν, Μπόβο, Μπαλτζαρέτι, Μιλιάτσο, Άκουα (34′ Μπατσίνοβιτς), Νοτσερίνο, Παστόρε (76′ Εσεκιέλ Μουνιός), Ίλιτσιτς, Αμπέλ Ερνάντες (83′ Πινίγια).
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Τιάγκο Σίλβα, Νέστα (80′ Κασάνο), Αντονίνι (46′ Μπονέρα), Φαν Μπόμελ, Φλαμινί, Πίρλο, Ζέεντορφ (65′ Ιμπραχίμοβιτς), Πάτο, Ρομπίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: