Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

«Βόμβα» Φέργκιουσον για Άρσεναλ!!

Σε αποκάλυψη- σοκ προέβη ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο «θρυλικός» προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έφερε στο φώς» της δημοσιότητας μια πρόταση που του είχε γίνει στο παρελθόν από την Άρσεναλ!

Συγκεκριμένα, το 1986 και πριν αναλάβει τους «κόκκινους διαβόλους» είχε δεχθεί πρόταση από τους «Λονδρέζους» και ήταν έτοιμος να την αποδεχθεί, αλλά η υπόθεση «κόλλησε», λόγω της επιθυμίας του Φέργκιουσον να πάρει μαζί του στην Άρσεναλ το Γουόλτερ Σμίθ. Ο κόουτς των Ρέιντζερς ήταν βοηθός του τότε στην Εθνική Σκωτίας και ο «Φέργκι» τον ήθελε και στους «κανονιέρηδες».

« Όταν μου έγινε η πρόταση, ήμασταν μαζί με το Γουόλτερ Σμίθ σε διεθνείς υποχρεώσεις με τη Σκωτία στο Ισραήλ και ήθελα να τον πάρω μαζί μου. Δεν ήξερα ότι είχε συμφωνήσει με τους Ρέιντζερς και έτσι του είπα : ΄΄Θα έρθεις μαζί μου στην Άρσεναλ ;΄΄. Τότε μου είπε για τη δουλειά. Το κακό με την Άρσεναλ ήταν ότι ήθελαν άμεση απάντηση και έτσι εγώ πήγα στη Γιουνάιτεντ και αυτός στους Ρέιντζερς», ήταν τα λόγια του Φέργκιουσον.

Το συμπέρασμα αυτών των δηλώσεων θα μπορούσε να είναι ότι μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει την Ιστορία και έτσι οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ θα πρέπει να ευχαριστούν … την ομάδα των Ρέιντζερς για το … έμμεσο δώρο που τους έκαναν…
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: