Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Παρηγοριά της Ρεάλ... ο Ρονάλντο!

Με το πρωτάθλημα να έχει πλέον χαθεί, όπως και το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει δύο πράγματα να θυμάται από τη φετινή σεζόν: Την κατάκτηση του κυπέλλου και το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τα φαινόμενα θα πάρει το "χρυσό παπούτσι"! Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 4-0 της Χετάφε, με τον Πορτογάλο να πετυχαίνει χατ-τρικ...

Το παιχνίδι ήταν στην ουσία αδιάφορο, καθώς η Μπαρτσελόνα αναζητεί έναν βαθμό στα επόμενα τρία πάιχνίδια για να πάρει και μαθηματικά τον τίτλο, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη Λεβάντε.

Η "Βασίλισσα", όμως, έκανε το... χρέος της και επικράτησε της αντιπάλου της διατηρώντας τυφλές ελπίδες για... πανηγύρια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στο 24ο, στο 58ο και στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μπενζεμά να βρίσκει δίχτυα στο 77' για το τελικό 4-0. Ο Ρονάλντο αύξησε τη διαφορά του στον πίνακα των σκόρερ από τον 2ο Μέσι και παράλληλα έκανε την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να πανηγυρίζει για την ήττα της Χετάφε, αυξάνοντας τις ελπίδες της για παραμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: