Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

To «κυανόλευκο» party στην Αριστοτέλους…

Ο κόσμος του Ηρακλή βγήκε ξανά στους δρόμους. Αποφασισμένος να «παλέψει» για την δικαίωση.
Χιλιάδες οπαδοί των κυανολεύκων έχουν συγκεντρωθεί ήδη στην Πλατεία Αριστοτέλους και με συνθήματα υπέρ του Ηρακλή στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Διαδηλώνουν για την απόφαση της μη αδειοδότησης του «Γηραιού» και είναι έτοιμοι να…ακουστούν μέχρι τα κέντρα αποφάσεων.
Στο συλλαλητήριο βρίσκονται όλοι οι αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου και επιπλέον φίλοι του Ηρακλή από την περιφέρεια που μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη.
* «Κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή», είναι ένα από τα κεντρικά πανό που έχουν αναρτηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους.
*Ένα άλλο πανό αναφέρει: «103 χρόνια εκτός κατεστημένου».
*Ακόμη και Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Άρη και του ΠΑΟΚ είναι δίπλα στον κόσμο του Ηρακλή και συμπαραστέκονται με την παρουσία τους τον «Γηραιό» στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για δικαίωση της ομάδας.
*Θέση στο βήμα πήρε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Γωγάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε: «Συνεχίζουμε τον αγώνα, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
*Υβριστικά συνθήματα κατά Σμαϊλη, Πιλάβιου.
*Στην εξέδρα ανέβηκε και ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Ελπίζουμε στη δικαίωση. Θα τα καταφέρουμε στο τέλος»
* Αποθεώθηκε ο Βασίλης Χατζηπαναγής, την στιγμή που πήρε τον λόγο. «Ο Ηρακλής θα σωθεί και θα ξαναγίνει αυτός που ήταν», τόνισε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: