Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ας τρέξουν τώρα που συμφέρει…

Την ευκαιρία να αποκτήσουν τον Δώνη χωρίς να δώσουν πολλά χρήματα στον Ατρόμητο έχουν για λίγες ακόμα ημέρες στον ΠΑΟ. Και τα οικονομικά της ΠΑΕ, δεν είναι για να καθυστερούν.
Ας τρέξουν τώρα που συμφέρει…
Από χθες το πρωί έχουμε γράψει για τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας και ανέφεραν ότι ο Έλληνας προπονητής είναι μαζί με τον Σάκη Τσιώλη οι δύο περιπτώσεις που εξετάζουν οι «πράσινοι» από την Ελλάδα, για τη θέση του νέου προπονητή. Ενώ στο «κόλπο» υπάρχει και η προοπτική του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Όλα αυτά, βέβαια, αν στο τέλος της σεζόν αποχωρήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού.
Ανάμεσα σε Δώνη, Τσιώλη και Κούπερ, όμως, ο πρώτος φαίνεται ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να απασχολήσει, αν τελικά δεν παραμείνει ο Πορτογάλος στην Παιανία ή δεν προκύψει κάποια άλλη λύση στο μέλλον. Ο λόγος; Το γεγονός ότι συγκριτικά με τον Αργεντινό πρώην τεχνικό του Άρη έχει (κατά πολύ) χαμηλότερο κασέ, ενώ ο Τσιώλης αφενός δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε μεγάλη ομάδα (ο Δώνης, έστω και αν απέτυχε, έχει περάσει από την ΑΕΚ), αφετέρου δεν έχει ούτε τρεις μήνες στους «κίτρινους».
Ο ίδιος ο Δώνης σε δηλώσεις του, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στα χέρια του κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Προσέξτε, όχι ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική να ξαναβρεθεί σε πάγκο μεγάλης ομάδας. Επίσης, σημείωσε ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο. Ένα συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012. Η συγκεκριμένη ρήτρα αναφέρει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού ή σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ και έχει ισχύ μέχρι και τις 20 Μαΐου. Πρέπει, δηλαδή, να δοθεί ένα συγκεκριμένο ποσό για να αποχωρήσει με προορισμό έναν από αυτούς τους συλλόγους, μέχρι τις 20 του τρέχοντος μήνα.
Όταν περάσει αυτή η ημερομηνία, μπορεί να φύγει από τον Ατρόμητο μόνο με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης και, προφανώς, το ποσό αποδέσμευσης δεν έχει οριστεί από πριν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μετά τις 20 Μαΐου ο Σπανός μπορεί να ζητήσει όσα θέλει για να τον αφήσει ελεύθερο.

Για αυτό λέμε ότι αν τον θέλουν πραγματικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, καλύτερα να βιαστούν. Γιατί αν από τα λίγα χρήματα που θα μπουν φέτος στην ομάδα, δοθεί μέρος τους για να πληρωθεί ο Ατρόμητος προκειμένου να αφήσει ελεύθερο τον Δώνη (είτε πριν τις 20 του μήνα που η ρήτρα του έχει οριστεί σε ένα ποσό «Α» είτε μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης ημερομηνίας που ο Σπανός μπορεί να ζητήσει όσα θέλει), θα μιλάμε για ακόμα ένα ανέκδοτο στο «τριφύλλι»…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: