Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Ρεκόμπα: «Γυρίζω πίσω.

O Αλβάρο Ρεκόμπα ξεκαθάρισε με τοποθετήσεις του σε ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής πως είναι στο χέρι του το κατά πόσον θα μείνει ή θα φύγει απ' τον Πανιώνιο. «Θέλω να γυρίσω στην Λατινική Αμερική», ισχυρίστηκε. Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο μάνατζέρ του, Ραφαέλ Περόνε.

πίσω...»


Σε συνέντευξή του στην «El Mercurio», ο Ουρουγουανός άσος του Πανιωνίου, Αλβάρο Ρεκόμπα τόνισε πως επιθυμεί να γυρίσει στην Λατινική Αμερική. «Είμαι έτοιμος να διαπραγματευτώ την μεταγραφή μου.

Στην Χιλή θα έπαιζα είτε για την Ουνιβερσιδάδ είτε για την άλλη μεγάλη ομάδα της χώρας, την Κόλο Κόλο. Έχω κάνει συμφωνία με τον πρόεδρο του Πανιωνίου από τότε που ήρθα από την Ιταλία, αν θελήσω να φύγω πριν τη λήξη του συμβολαίου, φεύγω αμέσως», επισήμανε αρχικα

Στην συνέχεια δήλωσε: «Μετά από δεκατρία χρόνια στην Ευρώπη, έχω την επιθυμία να επιστρέψω στη Λατινική Αμερική ώστε να βρίσκομαι πιο κοντά στην οικογένειά μου. Για μένα το ιδανικό θα ήταν να γυρίσω στη Ντανούμπιο, την ομάδα της ζωής μου, όμως αν βρεθεί κάποια άλλη ομάδα που είναι κοντά στο Μοντεβιδέο, κανένα πρόβλημα. Δεν είμαι πια 20 ετών, όμως είμαι πολύ καλά. Δεν είχα σημαντικούς τραυματισμούς και στα δύο μου πόδια και μπορώ να παίζω ακόμα».

Πρέσινγκ του Τύπου και στον μάνατζερ

Το θέμα έχει και συνέχεια με τοποθετήσεις του μάνατζερ του παίκτη του Πανιωνίου στο ίδιο έντυπο. Στον πρόλογό του το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρει πως ο Ρεκόμπα είναι διατεθειμένος να παίξει σε μία εκ των Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, Ουνιόν, Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε και Κόλο Κόλο. Ο Ραφαέλ Περόνε παρουσιάζει την εκδοχή του πελάτη του, λέγοντας πάνω κάτω τα ίδια πράγματα. «Αυτήν την στιγμή δεχόμαστε προσφορές. Ο Αλβάρο πρέπει να δεχθεί προσφορές απ' την Χιλή, διότι έχουμε προτάσεις απ' την Ιταλία. Θα δούμε τι θα γίνει», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Περόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: