Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΕΥ:ΚΡΑΛ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ!



Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Να βοηθήσει τον Ηρακλή στο να διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις δείχνει αποφασισμένος ο Γίρι Κραλ. Ο Τσέχος κεντρικός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του κυανόλευκου ΤΑΠ, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.
Αναφερόμενος στη μεταγραφή του στον Ηρακλή ο Κραλ τόνισε: «Έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Γνωρίζω τον Ηρακλή κυρίως από την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είχα τη χαρά το 2006 στη Ρώμη να ζήσω από κοντά και τον κόσμο της ομάδας αλλά και να δω τη δυναμική του συλλόγου. Εξάλλου έρχομαι σε μία ομάδα που θα έχω φίλους. Γνωρίζω τον Αντρέι Κράβαρικ και φυσικά τον Καμίλ Μπάρανεκ με τον οποίο και είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα. Όταν τελείωσα τις υποχρεώσεις μου στο Ιταλικό πρωτάθλημα ο εκπρόσωπος μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Ηρακλή. Μέσα σε δύο ημέρες πήρα την απόφαση μου και απάντησα αμέσως θετικά. Για μένα ήταν εύκολη υπόθεση. Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα που τα τελευταία δέκα χρόνια πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έρχομαι για να παίζω», δήλωσε αρχικά ο Τσέχος κεντρικός του Γηραιού για να συμπληρώσει:
«Για μένα το μεγαλύτερο κίνητρο δεν είναι τα χρήματα αλλά ο χρόνος συμμετοχής. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον Αντρέι Κράβαρικ. Πριν από δύο εβδομάδες μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ηρακλή. Ξέρω ότι συμπαίκτες μου θα είναι ο Κουβανός Κάλα, ο Μπάρανεκ, ο Γκασπαρίνι και ο Κράβαρικ. Φυσικά γνωρίζω τον Καμίλ Μπάρανεκ από την Εθνική. Επίσης πρόσφατα με την Εθνική ομάδα έπαιξα αντίπαλος με τον Ματία Γκασπαρίνι ο οποίος μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Τον Κράβαρικ τον γνωρίζω γιατί έχουμε παίξει 5-6 φορές αντίπαλοι».
«Θυμάμαι τους οπαδούς στη Ρώμη»
Ο Γιούρι Κραλ δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον κόσμο του Ηρακλή, αναφέροντας: «Θυμάμαι τους οπαδούς του Ηρακλή από τη Ρώμη το 2006. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να αγωνίζεται μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό. Και στην Ιταλία υπάρχουν οπαδοί αλλά δεν είναι τόσο ενθουσιώδεις. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας και να βοηθήσω ώστε η ομάδα τη νέα σεζόν να κάνει πολλές νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: