Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα ονόματα"

Ο Θανάσης Αθανασιάδης Ο Θανάσης Αθανασιάδης, μιλώντας στον NovaΣπορ Fm 94.6, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των μεταγραφών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο απόκτησης του Φερναντο Μάρκες, στην έλλειψη Ελλήνων παικτών και στα εισιτήρια διαρκείας.

Πιο συγκεκριμένα είπε για:

- το πρώτο διάστημα στην προεδρία του συλλόγου:
"Οι πρώτες ημέρες είναι φορτωμένες με δουλειά. Είναι ατελείωτες και προσπαθούμε να εγκλιματιστούμε στα νέα μας καθήκοντα, εν όψει της χρονιάς που έρχεται για να είμαστε έτοιμοι. Είναι μια χρονικά μεγάλη διεργασία. Έχουμε ενημερωθεί ώστε να κινηθούμε για τη νέα χρονιά και να μπορέσουμε να εναρμονίσουμε αυτά τα δεδομένα"

- τα μεταγραφικά στον Αρη:
"Τα ονόματα παίζουν κάποιο ρόλο, αλλά όχι μόνο αυτά. Θα πρέπει να μπορέσουν οι νέοι παίκτες να εναρμονιστούν με την ομάδα και τους παλιούς της παίκτες. Καμιά φορά παίκτες που δεν έχουν το ανάλογο όνομα προσφέρουν πολλά σε μια ομάδα. Δεν λέμε βεβαίως πως δεν χρειάζονται και τα μεγάλα ονόματα. Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω για τα μεταγραφικά. Πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Κόντη, διότι αυτός κάνει κάποιες μελέτες για τους παίκτες που πρέπει να αποκτηθούν".

- για το θέμα της απόκτησης του Φερνάντο Μαρκές:
"Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε έχθρες με άλλες ομάδες και να μπούμε σε ξένα χωράφια, θα δείξει ο χρόνος τι θα συμβεί με αυτό το θέμα".

- την έλλειψη των Ελλήνων παικτών στον Αρη:
"Είναι βασική μας προτεραιότητα να στελεχωθεί η ομάδα με γηγενείς ποιοτικούς παίκτες, που θα εγκλιματιστούν στο σύνολο και θα μπορέσουν να προσφέρουν. Αυτό δεν μπορεί να γίνει πράξη από τη μία μέρα στην άλλη, με τα οικονομικές ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν την ελληνική αγορά, όμως θέλουμε να προωθήσουμε Έλληνες παίκτες από τις ακαδημίες μας, την ομάδα μας και να πάρουμε κάποιους από το πρωτάθλημά μας. Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για τον Νασούτι. Πάντως, δεν έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Πήραμε παίκτες για το κέντρο και την επίθεση και τώρα θα κοιτάξουμε για να ενισχυθούμε στα μετόπισθεν"

- την συμμετοχή του κόσμου στα εισιτήρια διαρκείας:
"Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται πως πάμε πολύ καλά στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Είμαστε ευχαριστημένοι. Χρειάζεται να υπάρξει συσπείρωση μέσα στην ομάδα για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτό που κάνουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: