Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...!!!


Zούμε δίχως αμφιβολία στην μοναδική ΑΔΙΑΦΘΟΡΗ χώρα του κόσμου. Φυσικά ταυτόχρονα είναι κι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΗ (αν δύναται να χρησιμοποιηθεί ο όρος αυτός) όλων των υπαρχόντων "πολιτισμένων" χωρών. Τέλος η χώρα μας είναι η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ του πλανήτη μας (φήμες την θέλουν και του σύμπαντος) με αποτέλεσμα τα πάντα να είναι ΙΔΑΝΙΚΑ για την καθημερινοτητά μας. Λησμόνησα να αναφέρω πως η χώρα μας φέρει το όνομα ΑΘΗΝΑ. Ζητώ συγγνώμη καθώς μόλις ενημερώθηκα πως η σωστή ονομασιά είναι ΕΛΛΑΔΑ.
Μετά από την παραπάνω διευκρίνιση συνεχίζω λέγοντας πως η μη ύπαρξη προβλημάτων στην Ελλάδα έχει επιφέρει τεράστια κρίση στο δημοσιογραφικό "λειτούργημα" (εδώ γελάμε) με αποτέλεσμα ορισμένοι δημοσιογράφοι να "αναγκάζονται" να ασχολούνται με την ενοχλητικότατη ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. Την ομάδα την οποία έχει κερδίσει πάνω από 20 πρωταθλήματα με τις ευλογίες της διαιτησίας,που έχει απύθμενο budget με μεγαλομετόχους οι οποίοι ξεπλένουν χρήματα μέσω αυτής και που διαθέτει ποδοσφαιριστές "χαϊδεμένους" με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα κάποιου - άνευ τριχών εις την κεφαλήν - ο οποίος κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ σε χτυπήματα penalty και ολοκλήρωσε πρόσφατα την καριέρα του κι κάποιου - έχων τρίχες κατσαρές εις την κεφαλήν - ο οποίος κατέχει με τη σειρά του το παγκόσμιο ρεκόρ της "κατάδυσης σε γκαζόν", ευρέως γνωστός και ως "με κοιτάτε και πέφτω".
Το παράδοξο είναι πως "ο λαός του Π.Α.Ο.Κ." αποτελείται από "επαρχιώτες", "αμόρφωτους", "γραφικούς" και "τραμπούκους"(όπως η αφεντιά μου) οι οποίοι ενώ βλέπουν πως η ομάδα τους ΠΛΗΡΕΊ όλα όσα αναφέρθηκαν στην προηγούμενη παράγραφο ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ (οι παλιοχαρακτήρες) αισθάνονται μόνιμα αδικημένοι και "ριγμένοι" από το ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΟ ποδοσφαιρικό σύστημα που ούτως ή άλλως ευνοεί την ομάδα τους αφειδώς κι έτσι η "αχαριστία" των ΠΑΟΚτσήδων διαιωνίζεται...Οι παραπάνω γραμμές γράφηκαν με σκοπό να αποδείξουν πως η "ειρωνία" στον γραπτό λόγο δεν είναι προσόν μόνο των "καλλιεργημένων πρωτευουσιάνων" αλλά και "πολιτών δεύτερης κατηγορίας". Με όλο το ΣΕΒΑΣΜΟ στους πολίτες Αθηνών και τους εκεί εργαζόμενους , με τους περισσοτέρους των οποίων δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ να διαχωρίσω καθώς - σε αντίθεση με ορισμένους "οικο-λόγιους" δημοσιογράφους - ή παιδεία που έλαβα από τους ΓΟΝΕΙΣ μου μου επιβάλλει να τοποθετώ την ΗΘΙΚΗ πάνω από όλα, θέλω να προβάλλω κάποιες ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ (όπως επιβάλλει η μόδα να αναφέρουμε όταν λέμε ότι μας κατεβαίνει εις την κεφαλή) απόψεις .
Ξεκινώντας τονίζω πως δεν είμαι "κατατρεγμένος ως πρόσφυγας" αλλά ΕΙΜΑΙ πρόσφυγας. Επίσης η τελευταία φορά που ένιωσα "κακομαθημένος" χάνεται στα βάθη της νηπιακής μου ηλικίας. Συνεχίζοντας θα αναφέρω ότι παρά την "ταπεινή" μου καταγωγή δεν έιμαι ούτε "τραμπούκος" ούτε βίαιος, πόσο μάλλον δεν έχω ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ποτέ αντίπαλο συνάνθρωπο οπαδό όπως είθισται να συμβαίνει τελευταία από "πολιτισμένους" φιλάθλους. Βεβαίως έχω αδικήσει κατάφωρα τον εαυτό μου... Τις στιγμές τις οποίες δέχτηκα να υποκύψω στην κούραση της αέναης πάλης απέναντι σε έναν κόσμο τόσο διεφθαρμενο που ορισμένες φορές δεν έχεις ορατότητα μέσα σε αυτόν λόγω μίας απέραντης "μαυρίλας" που τον καταπλακώνει. Ναι, τις στιγμές αυτές αδίκησα των εαυτό μου και θα τον αδικήσω ξανά αν ποτέ σταματήσω να παλεύω για μία ημέρα καλύτερης της προηγούμενης...
Τέλος -και ζητώ συγγνώμη αν κουράζω- θέλω να πω πως κάθε μέρα ο κόσμος μας "ενηλικιώνεται" και δυστυχώς δεν γίνεται καλύτερος. Έτσι κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να παραμείνει παιδί. Ίσως έτσι αρχίσω να διακρίνω τα χρωματά του ξανά... Και όπως έχω ξαναγράψει, πάντα , ότι κι αν κάνουν ορισμένοι, όλο και κάποιοι θα παραμείνουν να συνεχίσουν να παλεύουν για αυτόν τον "ντουνιά"...Όπως είπε και ο ΜΕΓΑΛΟΣ Καζαντζάκης ..."Δεν φοβάμαι τίποτα,Δεν ελπίζω τίποτα, Είμαι λέφτερος..."
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: