Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Ψάχνει κάτι καλύτερο από τον Ριέρα



Φερνάντο Σάντος και Ζήσης Βρύζας Φαίνεται ότι ο Σίτο Ριέρα δεν είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει ο ΠΑΟΚ για έναν επιθετικό που θα προστεθεί στην εμπροσθοφυλακή. Αναζητείται κάτι καλύτερο. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει κανείς με βάση τις πληροφορίες που προκύπτουν από το στρατόπεδο του "δικεφάλου".

Ο Ισπανός επιθετικός που ανήκει στην Εσπανιόλ αποτελεί μια από τις προτεινόμενες λύσεις, αλλά, δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Ο Βρύζας φαίνεται να έχει στραφεί αλλού και ο Ριέρα μπαίνει, προς το παρών, στο περιθώριο.

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού και όπως όλα δείχνουν, μαζί με τον Βιτόλο, θα συμπληρώσει εννέα μεταγραφές συνολικά, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Θα αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ για να καλύψει το κενό του Φίλιππου Δάρλα και να υπάρχει εναλλακτική λύση για τον Λίνο.

Επιτελικό χαφ δεν θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, όπως προκύπτει μέχρι τώρα, αλλά, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος. Ο Σάντος θα αποφασίσει στη συνέχεια και ενδεχομένως στη διάρκεια της προετοιμασίας για οποιαδήποτε διορθωτική επιλογή.

Ο Φωτάκης και ο Ίβιτς είναι οι δύο παίκτες που θα μοιραστούν τη θέση του οργανωτή στο κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: