Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Νέο «μπαμ» με Βαν Μπούιτεν

van_buyten.jpgΟ Παναθηναϊκός ετοιμάζει να κάνει ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή αλλά αυτή την φορά στο κέντρο της άμυνας. Οι πράσινοι έχουν στον μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν της Μπάγερν Μονάχου ενώ ψηλά στην λίστα είναι και ο Κάρλος Μαρτσένα της Βαλένθια. Επαφές με το τριφύλλι επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του 31χρονου διεθνή άσου.

Οι Βαυαροί συνεχίζουν με τον Λουίς Φαν Γκάαλ στον πάγκο τους και όπως φαίνεται από τις πρώτες ενδείξεις ο Ολλανδός τεχνικός δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Βαν Μπούιτεν. Ο Βέλγος άσος είχε προταθεί πριν από μερικές ημέρες στο τριφύλλι και ο Παναθηναϊκός εξετάζει πάρα πολύ σοβαρά την περίπτωση του. Κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί το πρώτο φαβορί για την κάλυψη του δεύτερου στόπερ που θέλουν να αποκτήσουν την θερινή περίοδο.
Ο 31χρονος άσος με ύψος 1,96μ., έχει τσεκαριστεί από τον Πίτερ Κάιζερ που έχει εγκρίνει αφού μιλάμε για παίκτη παγκόσμιας κλάσης, πολύ καλό με την μπάλα στα πόδια και ανίκητο στον αέρα. Ο Βαν Μπούιτεν έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Μπάγερν αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Επιβεβαίωσε επαφές ο μάνατζερ
Ο μάνατζερ του Βέλγου στόπερ, Κριστόφ Χενροτάι επιβεβαίωσε στην «Πράσινη» το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ηρθε πριν από λίγο καιρό σε επαφή μαζί μου ένας εκπρόσωπος της ελληνικής ομάδας και μιλήσαμε για την πιθανότητα μεταγραφής του. Ωστόσο, ο Ντάνιελ ανήκει στην Μπάγερν αυτή τη στιγμή και νομίζω πως θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Περιμένει πάντως τις εξελίξεις με τον νέο προπονητή. Πριν από λίγο ήμουν μαζί του και δεν μου έχει πει ότι θέλει να φύγει. Ωστόσο ξέρετε ότι αυτά τα πράγματα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη». Υπενθυμίζουμε ότι και ο Τζιμπρίλ Σισέ έλεγε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του μόνο σε Ισπανία ή Αγγλία αλλά προτίμησε τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: