Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΧΑΡΤΛΕΥ-ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΛΕΚΙ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Τελειώνουν τα ψέματα με την περίπτωση του Πολ Χάρτλεϊ αφού πλέον ο Σκοτσέζος ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να απαντήσει οριστικά στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Ηρακλής. Ο Χάρτλεϊ βρίσκεται πλέον στην πατρίδα του και θα συναντηθεί την Δευτέρα με τους εκπρόσωπους της Σελτικ.Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχοντας στενούς δεσμούς με την συγκεκριμένη ομάδα και ως αρχηγός στην φετινή σεζόν θέλει να είναι απόλυτα ξεκάθαρος απέναντι τους.Άλλωστε όταν τερματίσει την καριέρα του θα ήθελε να έχει καλές σχέσεις με την συγκεκριμένη ομάδα για διάφορους λόγους.Προγνωστικά δεν χωρούν στην υπόθεση αφού είναι αποκλειστικά μια απόφαση του Σκοτσέζου ποδοσφαιριστή. Στη Μίκρα αν και αισιοδοξούν για την περίπτωση προσπαθούν να είναι συγκρατημένοι ώστε να είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα.Θεωρούν ότι έχουν καταθέσει μια πληρέστατη πρόταση στον Χάρτλεϊ και έχουν κάνει ότι μπορούσαν για να τον φέρουν στο Καυτανζόγλειο.Αν δεν προχωρήσει το θέμα με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή τότε έχουν ήδη άλλη εναλλακτική λύση προκειμένου να την ενεργοποιήσουν.Για την υπόθεση της μεταγραφής του Λέκι οι κυανόλευκοι μέσα στο επόμενο 48ωρο είναι το πιθανότερο να γνωρίζουμε την οριστική εξέλιξη της υπόθεσης που αν είναι θετική τότε ο Ηρακλής θα κάνει μια τεράστια μετεγγραφή.Αυτη την στιγμή Μεγαλύτερος αντίπαλος για τους “κυανόλευκους είναι μια πρόταση που έχει στα χέρια του από το Μεξικό. Όπως τουλάχιστον γνωρίζουν στην Μίκρα η πρόταση της μεξικάνικης ομάδας δεν απέχει από αυτή του Ηρακλή. Έχουν όμως ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Ο Λέκι θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη γιατί θέλει να παίξει ξανά σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.Έχοντας υπογράψει ήδη ένα προσύμφωνο οι διοικούντες της ΠΑΕ περιμένουν πλέον τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά το θέμα. Πιάνει δουλειά το γκρουπ των παικτών του Ηρακλή, που θα υποβληθούν στην διαδικασία της έξτρα προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, ο νέος γυμναστής της ομάδας, Νίκος Καρύδας, περιμένει στην Μίκρα την Δευτέρα 29/06, τους Βικτοράς Γιάκομπ (με το που υπογράφει, δηλαδή), Ντένις Επστάιν, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Μανώλη Παπαστεριανό, Κώστα Φούφουλα, Mπάμπη Περπερίδη και Αχιλλέα Σαρακατσάνο.
Οι «7» θα ολοκληρώσουν το επιπλέον πρόγραμμά τους την Κυριακή 05/07 και από την επομένη θα περάσουν στο πρόγραμμα προετοιμασίας όλης της ομάδας, όντας ήδη με «ζεσταμένες μηχανές.Ολα ΟΚ με τον Βικτοράς Γιάκομπ που πέρασε, 27/6, με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και δεν θα υποβληθεί σε εργομετρικά τη Δευτέρα όπως υπήρχε ένα ενδεχόμενο. Ο Ρουμάνος επιθετικός μάλιστα, μπαίνει κατευθείαν, 29/6, στις προπονήσεις και την ίδια μέρα θα υπογράψει και το διετές συμβόλαιό του. Ο υψηλόσωμος (1.91), επιθετικός άρχισε, μεταξύ άλλων, ήδη να γνωρίζει σιγά-σιγά τη Θεσσαλονίκη και τις εγκαταστάσεις της ομάδας.Την Τετάρτη, 1/7, το βράδυ αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Μάουρο Μιλάνο. Ο 25χρονος Αργεντινός που έχει συμφωνήσει με τον Ηρακλή για διετές συμβόλαιο θα έρθει στις αρχές της εβδομάδας στην Ελλάδα και θα τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις. Την Τετάρτη θα είναι στη Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει από γιατρούς και με το που είναι όλα ΟΚ, να επικυρώσει τη συνεργασία του με την ομάδα και να μπει στις προπονήσεις. Μια ανάσα από την απόκτηση του Αργεντινού στόπερ Ματίας Λέκι βρίσκεται ο Ηρακλής με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Δήμος Πολύκαρπος στο «gazzetta.gr”, «Είμαστε σε καλό δρόμο».Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου ήταν στην περιοχή της Επανομής και το “gazzetta.gr” τον ρώτησε εάν οι πληροφορίες για ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Λέκι ευσταθούν. «Υπάρχουν συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη θα δούμε πως θα εξελιχθεί περίπτωση».
ΜΠΑΣΚΕΤ:Ήδη άρχισαν ορισμένοι να αναζητούν τις πρώτες μεταγραφές και να απορούν γιατί ακόμη δεν έχει πάρει ο Ηρακλής κάποιον παίκτη. Τα πρώτα δείγματα “γραφής” του Κακιούση έχουν όμως ήδη κάνει την παρουσία τους, ενώ η κινητικότητα του Ηρακλή εντείνεται τον τελευταίο καιρό. Στις αρχές του Ιουλίου ο Ηρακλής αναμένεται να κάνει και τις πρώτες του ανακοινώσεις.
ΒΟΛΕΥ:Ευνοϊκό ήταν το αποτέλεσμα της κλήρωσης (26/6) του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας για τον Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν την Βελγική Λένικ αποφεύγοντας ομάδες, όπως η Κούνεο και η Ίσκρα τις οποίες αναμένεται να αντιμετωπίσουν στον FINAL 4 της διοργάνωσης. Στη περίπτωση που ο Ηρακλής ξεπεράσει το εμπόδιο της Λένικ και προκριθεί στους 16 της διοργάνωσης τότε θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στη Χοτ Βόλει (Αυστρία) -Κάποσβαρ (Ουγγαρία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: