Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Πανιώνιος: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Οι κυανέρυθροι απέκτησαν ως δανεικό από την Αρσεναλ Σαραντί τον 29χρονο αμυντικό Κάρλος Καστελιόνε ενώ με τον ίδιο τρόπο (δανεισμό) ενέταξαν στο ρόστερ τους τον 21χρονο τερματοφύλακα Ισαάκ Μπεθέρα και τον 20χρονο αμυντικό Ουέλιγκτον Μπαρόνι. Οι δύο τελευταίοι παραχωρήθηκαν από την Εσπανιόλ στο πλαίσιο της συνεργασίας των Καταλανών με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την κατ’ αρχάς συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Κάρλος Καστελιόνε. Ο 29 χρονος (γεν. 9 Μαΐου 1980) αμυντικός, αγωνιζόταν τα 6 τελευταία χρόνια στην Άρσεναλ Σαραντί, με 149 συμμετοχές στην Α' Εθνική Αργεντινής, όπου ως αρχηγός κατέκτησε και το Κύπελλο Λιμπερταδόρες. Ο Κάρλος Καστελιόνε, αγωνίζεται στις θέσεις αμυντικό χαφ, σέντερ μπακ και αριστερό μπάκ χαφ. Αποκτήθηκε για ένα χρόνο υπο μορφή δανεισμού από την ομάδα Άρσεναλ Σαραντί της Αργεντινής. Ο Πανιώνιος διατηρεί το μονομερές δικαίωμα (option) αγοράς, να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή για επιπλέον 2 χρόνια το καλοκαίρι του 2010. Η ολοκλήρωση των λεπτομεριών της μεταγραφής αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την κατ’ αρχάς συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Ισαάκ Μπεθέρα (21 ετών, τερματοφύλακας) και Ουέλιγκτον Μπαρόνι (20 ετών, αμυντικός). Οι δύο ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν υπό μορφή δανεισμού 1 χρόνου από την Εσπανιόλ, στα πλαίσια της συνεργασίας με την Ισπανική ομάδα, στην οποία και θα επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2010. Τα τυπικά της μεταγραφής των 2 ποδοσφαιριστών αναμένεται να ολοκληρωθούν τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: