Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Συμφώνησε με Κρους για 1+1 η Λάτσιο


Έτοιμη να ανακοινώσει διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" είναι η Λάτσιο. Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Corriere dello Sport", ο Κλαούντιο Λοτίτο "έκλεισε" οριστικά την Πέμπτη (30/7) τους Χούλιο Κρους και Ράσμους Μπένγτσον, με τους δύο παίκτες να αναμένεται εντός της ημέρας να υπογράψουν συμβόλαια συνεργασίας με τους "λατσιάλι".

Όσον αφορά στον Χούλιο Κρους, ο οποίος είχε "φλερτάρει" έντονα και με τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα της θερινής μεταγραφικής περιόδου, οι πληροφορίες αναφέρουν πως συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν από την πλευρά του για έναν ακόμα χρόνο, με τις απολαβές του να φτάνουν τα 2.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο "El Jardinero" θα ταξιδέψει στο Πεκίνο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, και το πιθανότερο είναι να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λάτσιο κόντρα στην πρώην ομάδα του Ίντερ, στο πλαίσιο του ιταλικού Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου στη "Φωλιά του Πουλιού".

Με την επικείμενη έλευση του 34χρονου φορ, ο Νταβίντε Μπαλαρντίνι μπορεί πλέον να στηρίζεται σε μία ικανότατη τριπλέτα, με την παρουσία των Τομάσο Ρόκι και Μάουρο Σάρατε, ενώ όλα δείχνουν πως ο Γκόραν Πάντεφ οδηγείται σιγά σιγά προς την πόρτα της εξόδου του "Ολίμπικο".

Εν τω μεταξύ, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ράσμους Μπέγκτσον της Τρέλεμποργκ θα υπογράψει την Παρασκευή πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της "αιώνιας πόλης", με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει μόλις τα 400.000 ευρώ.

Για τον συγκεκριμένο παίκτη, οι άνθρωποι της Λάτσιο κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα, με τον 23χρονο στόπερ να φτάνει την Πέμπτη στη Ρώμη και να ξεναγείται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο Κλαούντιο Λοτίτο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπένγκτσον ήταν ένας από τους σταρ στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, γεγονός που είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των Σεβίλλη, Αμβούργου, Άλκμααρ και Αϊντχόφεν για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: