Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Ηρακλής Πιλότο: "Οφείλω να δυναμώσω"


Ο μεγάλος άτυχος της φετινής προετοιμασίας του Ηρακλή ο Νούνο Πιλότο που όπως διαπιστώθηκε στην χθεσινή μαγνητική υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης ακόμα και για έξι μήνες τοποθετήθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Πράτο Άλο Στέλβιο της Ιταλίας.

Μία συνέντευξη που ήρθε λίγο πριν από την αναχώρηση του 27χρονου Πορτογάλου μέσου για την πατρίδα του και συγκεκριμένα για το Οπόρτο όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα παραμείνει για 20 μέρες πραγματοποιώντας και την αποθεραπεία του.

"Νιώθω πολύ απογοητευμένος και στεναχωρημένος γιατί ένας τραυματισμός και ένας τέτοιος τραυματισμός είναι ότι το χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν ποδοσφαιριστή. Αυτά τα πράγματα όμως συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να γυρίσω στην Πορτογαλία, να εγχειριστώ και να πάνε όλα καλά και το συντομότερο δυνατόν να γυρίσω και πάλι στις υποχρεώσεις με την ομάδα μου", ήταν το πρώτο σχόλιο του Πιλότο.

Για το πώς τραυματίστηκε είπε: "Συνέβη στην προπόνηση. Έβαλα το βάρος στο αριστερό πόδι έμεινε το βάρος στο δεξί και έγινε η ζημιά. Δεν είχα πιστέψει ότι είχε συμβεί κάτι το σοβαρό αλλά στην μαγνητική φάνηκε η ζημιά", ενώ για το αν τον πεισμώνει ο τραυματισμός του δεδομένου ότι είναι από τα νέα πρόσωπα στην ομάδα του Ηρακλή τόνισε: "Αυτές οι δύσκολες στιγμές δυναμώνουν έναν ποδοσφαιριστή. Οφείλω να δυναμώσω. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσω ότι μου συνέβη και να τα βγάλω πέρα".

Για την συμπαράσταση που είχε από όλη την ομάδα σχολίασε πως: "Όλοι έχουν έναν καλό λόγο να μου πούνε. Κάποιοι το έχουν περάσει δύο και τρεις φορές και με βοήθησαν με την εμπειρία τους ενώ και όλοι οι υπόλοιποι μου ευχήθηκαν ότι το καλύτερο".

Κι όσο για το αν ήταν ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός στην καριέρα του ο Πιλότο σχολίασε πως: "Είχα έναν τραυματισμό χαμηλά στο δάχτυλο του ποδιού μου όπου είχα σπάσει το μετατάρσιο με αποτέλεσμα να μείνω εκτός για έξι μήνες αφού η πρώτη επέμβαση δεν είχε πετύχει", ενώ για το τι του είπε ο Όλεγκ Προτάσοφ δήλωσε πως: "Όπως όλοι οι υπόλοιποι στην ομάδα έτσι και ο κόουτς μου ευχήθηκε να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό".

Τέλος για το τι θα ήθελε να πει από πλευράς του στην υπόλοιπη ομάδα εν όψει των υποχρεώσεών της ο Πιλότο τόνισε: "Είμαι πολύ σίγουρος για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα έχουμε επιτυχίες στο πρωτάθλημα με μένα να φροντίζω να ενημερώνομαι για την πορεία ενώ φυσικά είμαι σίγουρος για την συμπαράσταση του κόσμου μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: