Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Κοβάσεβιτς: «Τεχνικός διευθυντής ο Τζόρτζεβιτς»


Τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού θα αναλάβει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, όπως αποκάλυψε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην «El Mundo Deportivo». Όταν ο Σέρβος ρωτήθηκε αν θα γίνει προπονητής των «ερυθρόλευκων», απάντησε: «Αυτό δεν το ξέρω. Ο Τζόρτζεβιτς θα γίνει τεχνικός διευθυντής, αλλά ζήτησε να ξεκουραστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κοβάσεβιτς:

Τι θα κάνεις στο μέλλον;

«Θα επιστρέψω στην Αθήνα. Θα μείνω τουλάχιστον ένα χρόνο στην Αθήνα όπου η ζωή είναι φανταστική και όλοι με αγαπάνε. Τον ερχόμενο Ιούνιο και θα δω τι θα κάνω. Ήταν το πρώτο μου καλοκαίρι που δεν έκανα προετοιμασία και ομολογώ πως ήταν λίγο περίεργα.

Δεν το σκέφτομαι όμως. Κατάλαβα πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία μου και η οικογένεια μου. Επίσης, δεν μπορώ να ξεγελάσω τον εαυτό μου, γιατί το ποδόσφαιρο θα το σταματούσα φέτος ή του χρόνου. Απολαμβάνω τη ζωή μου με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Ο γιος μου και η κόρη μου είναι σε μία πολύ σημαντική ηλικία και θέλω να είμαι δίπλα τους, όσο περισσότερο γίνεται».

Σε τι σκέφτεσαι να δουλέψεις;

«Σίγουρα σε κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο. Δεν ακόμα τι. Δεν έχω κάποιο οικονομικό πρόβλημα, αλλά είμαι "άρρωστος" με το ποδόσφαιρο και θα κάνω κάτι πάνω σε αυτό».

Θα γίνεις προπονητής του Ολυμπιακού;

«Αυτό δεν το ξέρω. Ο Τζόρτζεβιτς θα γίνει τεχνικός διευθυντής, αλλά ζήτησε να ξεκουραστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο. Του αρέσει να ψαρεύει και θέλει να χαλαρώσει λίγο έπειτα από τόσα χρόνια που έπαιζε μπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: