Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε η αποστολή


Με ικανοποίηση για τη νίκη στην επιστροφή του στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» με το 2-1 κόντρα στην Βαλερένγκα, αλλά και την κόπωση του ταξιδιού, επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής (31/7) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης η αποστολή του ΠΑΟΚ από το Οσλο.

Ο Γιώργος Φωτάκης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που συνδύασα το επίσημο ντεμπούτο μου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ με μια ευρωπαϊκή νίκη. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας χαφ και συμπλήρωσε: «Ξέραμε ότι δεν ήμασταν 100% έτοιμοι σε φυσική κατάσταση, αλλά είχαμε κατοχή μπάλας ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο με τη βροχή δεν μπορούσε να παιχτεί μπάλα, αλλά και πάλι δημιουργήσαμε δύο καλές ευκαιρίες. Κερδίσαμε δίκαια, ήμασταν καλύτεροι, μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ». Όσο για τις πιθανότητες πρόκρισης, ο άσος του Δικεφάλου είπε: «Είμαστε με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση».

Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε ρεπό για σήμερα στους ποδοσφαιριστές, ωστόσο από αύριο θα μπουν σε καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων μέχρι την προσεχή Πέμπτη, που είναι ο αγώνας ρεβάνς με την νορβηγική ομάδα στο γήπεδο της Τούμπας.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη φάση του τέρματος που σημείωσε στο 37ο λεπτό του αγώνα, και θα εξετασθεί από τον γιατρό της ομάδας. Ο Βόσνιος φορ αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις στο πόδι και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Την προσεχή Δευτέρα θα γίνει η παρουσίαση του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, του Ισπανού Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος άρχισε ήδη προπονήσεις με την νέα ομάδα του. Ο παίκτης, σύμφωνα με την εκτίμηση των ανθρώπων του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, χρειάζεται τριών εβδομάδων εντατικές προπονήσεις για να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο ατομικής φυσικής κατάστασης, παρόμοιο με αυτό των συμπαικτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: