Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Ολυμπιακός: Τα βρήκε με Γκονζάλες ...


Πρόταση-μομούθ προς τον Μαρκ Γκονζάλες από τον Ολυμπιακό αποκαλύπτουν οι Ισπανοί, θέτοντας νέα δεδομένα στα σενάρια για την απόκτηση του Χιλιανού άσου από την Μπέτις. Συγκεκριμένα, η ισπανική ιστοσελίδα «latercera.com» αναφέρει σε δημοσίευμά της πως οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του αριστερού χαφ για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές για τον παίκτη ύψους 3,5 εκατ. δολαρίων (περίπου 2,5 εκατ. ευρώ), ενώ η χρονική διάρκεια της ενδεχόμενης συνεργασίας δεν αναφέρεται, αλλά γίνεται λόγος για θετική απάντηση από την πλευρά του παίκτη.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς εκείνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι να τα βρουν Ολυμπιακός και Μπέτις, με τους «ερυθρόλευκους» να προσφέρουν στην ισπανική ομάδα 5,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του παίκτη και τη διοίκηση των «βερδιμπλάνκος» ν’ απαιτεί καταβολή 10 εκατ. ευρώ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Στο δημοσίευμα γίνεται ακόμη αναφορά στο ενδιαφέρον της αγγλικής Γουίγκαν, που όμως δεν έχει πολλές πιθανότητες να κάνει δικό της τον Γκονζάλες. Γι’ αυτό και καταλήγουν πως άνθρωπος της διοίκησης του Ολυμπιακού θα μεταβεί σύντομα στη Σεβίλλη για να κλείσει τη συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: